Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "nyugodt" számodra a tökéletes feleség (belsőleg)? "A jó asszony mindent megbocsát"?
Gondolom legyen megértő, hűséges, okos, intelligens.
Ezen felül mik azok a plusszok, amik tökéletessé teszik?
Azt veszem észre, hogy az ismerettségi körben a férfiak azokat a nőket preferálják, akik nem kérik számon a férfiakat, ha azok útra kelnek az éjszakában. Nyilván jól működő kapcsolatban nincs is erre szükség. Vakon megbíznak bennük, addig otthon olvasnak, alkoholt nem isznak és nem járnak szórakozni. A férfiak pedig nagyon elégedetten félrek*rnak mellettük.
A férjem régebben megcsalt, én nem tudtam soha bízni férfiben (voltam megcsalva, csaltam meg régen és voltam a harmadik is régen, és kb 11000 történetet hallottam arról, hogy nősülés előtt álló vagy házas, gyerekes férfiak hogyan szednek fel nőket pl bulikban, miket írogatnak más nőknek). 1x volt neki egy beszólása, hogy bárcsak olyan lennék, mint a haverja felesége. (Aki mellett félrelépett a pasi és sokszor jár inni, amíg a nő otthon olvas és a szájàt ki nem nyitja.)
Ilyet kerestek, tényleg? A férjem kb engem utál, mert lebuktattam, nem magát, mert megcsalt. Nehéz engem átverni.
Olyan a jó feleség aki sosem szól azért, ha kimaradtok és nem feltételez rólatok semmi rosszat soha? Aki mindent elhisz? Ezzel sokan visszaéltek?
Szerintem itt ne azt kérdezd, hogy milyen a jó feleség, mert igen, egy jó feleség hűséges, okos, szerető, megértő, stb. Na de milyen a jó férj? Az, aki hagyja otthon a feleségét egyedül a gyerekekkel, míg ő megy bulikázni meg csajozni a haverokkal? Ez jó férj szerinted?
Ne akarj jó felesége lenni egy nem-jó férjnek. A jó férjnek meg könnyű jó felesége lenni, én úgy gondolom.
Akkor én nem akarnék jó feleség lenni. Ahogy régen mondták, az asszony köténye mindent eltakar.
Régen.
Én nem szeretnék így élni.
Nem tudnék tisztelni egy olyan nőt, aki ennyire hagyja magát lábtörlő szerepbe kényszeríteni.
Nem, nem várom a feleségemtől, hogy mindig itthon üljön és olvasgasson, és szó nélküli tűrje, hogy csajozok. Ő is eljár néha nélkülem barátnőkkel, én is nélküle haverokkal, de sosem csaltam meg (15 éve vagyunk együtt), mert patkány dolognak tartom. Amikor pedig szükség van rám itthon, mert pl. a feleségem lebetegszik, vagy mikor picik voltak a gyerekek stb., akkor nem megyek, ennyi.
A férjednek nem feleség, társ kell, hanem valaki, aki biztosítja otthon a kényelmét. Ezen elgondolkodnék a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!