Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A bántalmazás egy házasságban/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bántalmazás egy házasságban/kapcsolatban mikor, hogyan kezdődik? Van olyan évekig jól megy minden majd jön egy új helyzet ami után totál megváltozik az illető? Vagy előtte is ilyen volt csak titkolta?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem azt, hogyha az ember megismer valakit akivel együtt is él x évet, megismeri azt az oldalát amit mutat. Közösen éltek, és egyszer csak elkezd agresszívebb lenni évről évre hogyan és miért lehet ez.

Új helyzetre értem hogy összeházasodtok, majd jön a gyerek utána,vagy több gyerek is, vagy épp az hogy nem jön a gyerek és évekig küzködtök, majd ahogy nőnek a férj egyre jobban kifordul magából. Nem szerető miatt hanem csak úgy. Stressz, teher, anyagiak, elhidegülés.. Ezt nem értem miért. Lehet itt a nő is bűnös ebben? Mi miatt változnak meg a pasik és lesznek ilyenek? Vagy akár a nők?

Nem azokra a bántalmazásokra gondolok amikor tényleg naponta kb agyonveri részegen. Hanem ami inkább a verbális basztatás, követelőzés, és max 1-2pofon de nem a testi fenyítés.

Több ilyen is van az ismeretségi körben és abszolút nem így indult a kapcsolat ismerem a feleket külön külön is és nem rossz emberek mégis a végeredmény mindenhol válás vagy annak a kapuja és nem értem miért.mi vezet ide pedig évekig a kapcsolat idilli volt vagy tényleg jó.

dec. 9. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Imádom amikor a nők szerint úgy KEZDŐDIK, hogy a férfinak szeretője lesz. Bocsika, de nem, az a legtöbb eseteben bizony úgy KEZDŐDIK, hogy lószar ami szexuális élet helyett otthon van.

És ezek soha nincsenek őszintén feltárva vagy kitárgyalva... mert még jobban fájna nőknek, ha szembesülne vele, hogy akár pár kósza kézimunkával is megtarthatta volna a hűséget.

dec. 10. 05:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is erre gondoltam, ezért írtam, hogy lehet szerető a háttérben, ez egy körforgás. Besokall, megijed az élettől, a kihivásoktól, a mindennapi problémáktól és úgy akarja ezt megoldani, hogy egy másik nő karjaiba menekül. Mert azt hiszi, hogy addig is kikapcsolja a mókuskereket. És itt kezdődnek a nagyobb problémák. Hazudozni kell otthon, a szeretőnél, a munkahelyen, elkezd szorongani, ezt veszekedéssel, akár agresszióval vezeti le, vagy csak sokkal csendesebb lesz. Mindenki másképp, de az biztos, hogy a változás érezhető a viselkedésében.

De lehet más is a háttérben, de mint írtam, több esetben ez igazolódott be.

#7 voltam

dec. 10. 06:58
 13/14 Kései Sirató ***** válasza:
Szavakkal kezdődik.
dec. 11. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:

11 De minek megtartani, tulajdonképpen szexuális kényszermunkával, ha amúgy akad valami szerencsétlen, aki tényleg, szeretetből, őszintén teszi neki? Menjen akkor.

Kérdező, én is érintett vagyok. Nem alakult ki semmi, nem fejlődött semmi. Minden ott volt az elején, csak nem akartam észrevenni. A dühkitörések, meg a semmibe nézések is, a végtelen önzésének a példái is. Esetleg annyi történt, hogy ahogy nőnek a kihívások, az élet terhei, úgy tűnik ki egyre jobban, hogy mennyire nem tudja ezeket normálisan kezelni, és emiatt nőhet a dühkitörések száma. Vagy esetleg a másik fél már jobban ki tud állni magáért x év után, tudatosabb, esetleg vissza is szól, és ez is még jobban feldühíti. Az elején még úgy látod őt, hogy milyen szuper ember is ő, csak "nehezen kezelhető", de te különleges vagy, aki "ért hozzá" és sok mindent elnézel neki, aztán x év éléttapasztalat után meg leesik, hogy egyszerűen csak egy takonnyal élsz együtt, aki kihasznált és mennyi mindent elvesztettél miatta és mivel ezt ő is érzi, ez is feldühíti.

dec. 26. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!