Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban az egyik fél meg akarja változtatni a másikat és ezzel rombolja az önbizalmát az bántalmazás?
Attól függ mivel kapcsolatban, hogyan, és mennyire közös megegyezéssel. Manapság azon se lepődök meg ha pl valaki rendszeresen verbálisan bántalmazza a másikat, megbeszélik hogy ez nem jó, megígéri a másik fél hogy felhagy ezzel a viselkedésével. Aztán másoknak meg úgy adja elő hogy őt bántalmazza a másik fél azzal hogy meg akarja változtatni, és hogy ezzel rombolja az önbizalmát. Én már semmin nem lepődök meg, ha emberekről van szó.
Szóval kicsit több konkrétumot kérünk!
Ha az önbizalma nincs a helyén,csak akkor tudja rombolni,sztem,amúgy határokat lehet húzni (ellent lehet mondani!)egy másik ember velem szemben támasztott jogtalan v.igaztalanul bántó "akaratának",amennyiben engem az zavar,fusztrál,feszültté tesz,úgy általában nehezen tolerálható számomra,lényegeben nem komfortos és hasonlók..
A "megváltoztatni akarást" én azért nem értékelem abúzusként,mert jóval gyengébb,kevesebb súlyú,viszonylag könnyebben "lerázható" dolognak tartom,de nem úgy a mélyen beivódó valóságosan bántó mondatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!