Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy kapcsolatban az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban az egyik fél meg akarja változtatni a másikat és ezzel rombolja az önbizalmát az bántalmazás?

Figyelt kérdés
nov. 10. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy kapcsolatban az egyik fél meg akarja változtatni a másikat annak segítségével, hogy rombolja az önbizalmát, nos, az bántalmazás.
nov. 10. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Attól függ mivel kapcsolatban, hogyan, és mennyire közös megegyezéssel. Manapság azon se lepődök meg ha pl valaki rendszeresen verbálisan bántalmazza a másikat, megbeszélik hogy ez nem jó, megígéri a másik fél hogy felhagy ezzel a viselkedésével. Aztán másoknak meg úgy adja elő hogy őt bántalmazza a másik fél azzal hogy meg akarja változtatni, és hogy ezzel rombolja az önbizalmát. Én már semmin nem lepődök meg, ha emberekről van szó.

Szóval kicsit több konkrétumot kérünk!

nov. 10. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Kérdés mivel kapcsolatban akarja megváltoztatni bár tegyük hozzá hogyha nem felel meg neki a másik akkor szakítani kéne. Úgyhogy ja lehet annak titulálni, hogy verbálisan bántalmazza, rombolja az önbizalmát. Viszont ha hagyja magát manipulálni a másik arról megintcsak nem tehet. Ő is szakíthatna nyugodtan.
nov. 10. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Noss , az nem őt szereti.
nov. 10. 20:33
 5/6 Corky2 válasza:

Ha az önbizalma nincs a helyén,csak akkor tudja rombolni,sztem,amúgy határokat lehet húzni (ellent lehet mondani!)egy másik ember velem szemben támasztott jogtalan v.igaztalanul bántó "akaratának",amennyiben engem az zavar,fusztrál,feszültté tesz,úgy általában nehezen tolerálható számomra,lényegeben nem komfortos és hasonlók..

A "megváltoztatni akarást" én azért nem értékelem abúzusként,mert jóval gyengébb,kevesebb súlyú,viszonylag könnyebben "lerázható" dolognak tartom,de nem úgy a mélyen beivódó valóságosan bántó mondatokat

tegnap 07:21
 6/6 Corky2 válasza:
Egyebként egyet is erthetünk egy szüksegesnek tűnő változtatásban - mondjuk egy jellemhiba esetén pl.amit en is belátok,es magam is valtoztatnek rajta - akkor még jól is jöhet,sőt igenyelhetem mondjuk akar a párom segítségét is
tegnap 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!