Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állnak ki mellette a szüleim?
Egy nagyon rossz kapcsolatból léptem ki, nehezen tudtam csak eljönni tőle sokszor kértem a szüleim hagy menjek haza de nem engedték végül a nagynéném engedte hozzá költözzek mert nem szerette volna ha terhesen az utcára kerülök.
Szinte elszöktem hozzá sajnos a nagynéném nemrég meghalt, így nincs kihez fordulnom már.
A családomnak annyit mondtam sokat bántott a volt párom de nem mertem elmondani, hogy ez leginkább szexuális bántalmazás volt, úgy érzem ezt el sem hinnék mert őt védik.
A volt párom külföldön él így kicsit megnyugodtam nem kell őt látnom de a szüleimmel tartja a kapcsolatot amit eddig nem tudtam.
Nem volt kire bíznom a gyerekeket nemrég így kb egy órára a szüleim vigyáztak rájuk mikor értük mentem a volt párom is ott volt megijedtem és gyorsan elhoztam onnan a gyerekeket.
A szüleim szerint ez nem olyan nagy probléma de szerintem igen, hogy titokban a fiaim közelébe engedik. Eddig azt hittem jó nagyszülők, ha már szülőnek nem voltak jók.
Egy agresszív rossz ember a gyerekeket féltem tőle, ha tudják a szüleim bántott, hogy engedhetik be a házukba és miért őt védik? Nem tudom megérteni. Szerintem a fiúkat is csak úgy engedem látni a szüleimnek ha eljönnek nem merném mégegyszer rájuk hagyni őket.
Mit tehetnék még, hogy megértsék nem egy jó ember az exem?
2
A bántalmazásért fel is volt jelentve akkor amikor eljöttem tőle.
Szakitsd meg a szuleiddel a kapcsolatot vagy nagyon korlatozd le. Zard ki az eleted reszleteibol.
Van bebiszitter. Neked talaltak ki.
N
4
Itt ahol élek vidéken nem nagyon van bébiszitter de inkább viszem mindenhova őket, nem hagyom többet rájuk.
5
Már nincs, sajnos.
7
Bocsi de nem jól értettél valamit, én terhesen jöttem el tőle a fiúk már akkor születtek amikor nem voltunk együtt. Nincsenek is a nevén.
9
Januárban voltak a fiúk egy évesek nemrég lettek bölcsisek de kicsik még és pl betegen nem vihetem magammal őket a munkahelyemre.
Nagyon ritkán vigyáztak rájuk a szüleim de többet biztos nem fognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!