Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állnak ki mellette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állnak ki mellette a szüleim?

Figyelt kérdés

Egy nagyon rossz kapcsolatból léptem ki, nehezen tudtam csak eljönni tőle sokszor kértem a szüleim hagy menjek haza de nem engedték végül a nagynéném engedte hozzá költözzek mert nem szerette volna ha terhesen az utcára kerülök.

Szinte elszöktem hozzá sajnos a nagynéném nemrég meghalt, így nincs kihez fordulnom már.

A családomnak annyit mondtam sokat bántott a volt párom de nem mertem elmondani, hogy ez leginkább szexuális bántalmazás volt, úgy érzem ezt el sem hinnék mert őt védik.

A volt párom külföldön él így kicsit megnyugodtam nem kell őt látnom de a szüleimmel tartja a kapcsolatot amit eddig nem tudtam.

Nem volt kire bíznom a gyerekeket nemrég így kb egy órára a szüleim vigyáztak rájuk mikor értük mentem a volt párom is ott volt megijedtem és gyorsan elhoztam onnan a gyerekeket.

A szüleim szerint ez nem olyan nagy probléma de szerintem igen, hogy titokban a fiaim közelébe engedik. Eddig azt hittem jó nagyszülők, ha már szülőnek nem voltak jók.

Egy agresszív rossz ember a gyerekeket féltem tőle, ha tudják a szüleim bántott, hogy engedhetik be a házukba és miért őt védik? Nem tudom megérteni. Szerintem a fiúkat is csak úgy engedem látni a szüleimnek ha eljönnek nem merném mégegyszer rájuk hagyni őket.

Mit tehetnék még, hogy megértsék nem egy jó ember az exem?

2023. márc. 21. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Mondd el nekik a teljes igazságot.
2023. márc. 21. 08:57
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem jelentetted fel az exet?
2023. márc. 21. 09:02
 3/19 A kérdező kommentje:

2

A bántalmazásért fel is volt jelentve akkor amikor eljöttem tőle.

2023. márc. 21. 09:05
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Szakitsd meg a szuleiddel a kapcsolatot vagy nagyon korlatozd le. Zard ki az eleted reszleteibol.

Van bebiszitter. Neked talaltak ki.

N

2023. márc. 21. 09:06
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Nincs távoltartási végzés az exed ellen?
2023. márc. 21. 09:07
 6/19 A kérdező kommentje:

4

Itt ahol élek vidéken nem nagyon van bébiszitter de inkább viszem mindenhova őket, nem hagyom többet rájuk.

5

Már nincs, sajnos.

2023. márc. 21. 09:11
 7/19 anonim ***** válasza:
13%
Nem akarlak bántani kérdező, de ezek szerint már fel is lett korábban jelentve bántalmazásért, most meg ismét terhes vagy tőle? Akkor kellett volna otthagyni, amikor bántott, de akkor végleg.
2023. márc. 21. 09:13
 8/19 A kérdező kommentje:

7

Bocsi de nem jól értettél valamit, én terhesen jöttem el tőle a fiúk már akkor születtek amikor nem voltunk együtt. Nincsenek is a nevén.

2023. márc. 21. 09:16
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Akkor félreértettem, bocs. Azt hittem, ez mostanában történt. Ilyen esetben sajnos a szüleidre sem számíthatsz, ha ők az exed mellett állnak. Az szerencsés, ha ő már külföldön él. Bölcsi, ovi elérhető a közelben?
2023. márc. 21. 09:18
 10/19 A kérdező kommentje:

9

Januárban voltak a fiúk egy évesek nemrég lettek bölcsisek de kicsik még és pl betegen nem vihetem magammal őket a munkahelyemre.

Nagyon ritkán vigyáztak rájuk a szüleim de többet biztos nem fognak.

2023. márc. 21. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!