Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állnak ki mellette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állnak ki mellette a szüleim?

Figyelt kérdés

Egy nagyon rossz kapcsolatból léptem ki, nehezen tudtam csak eljönni tőle sokszor kértem a szüleim hagy menjek haza de nem engedték végül a nagynéném engedte hozzá költözzek mert nem szerette volna ha terhesen az utcára kerülök.

Szinte elszöktem hozzá sajnos a nagynéném nemrég meghalt, így nincs kihez fordulnom már.

A családomnak annyit mondtam sokat bántott a volt párom de nem mertem elmondani, hogy ez leginkább szexuális bántalmazás volt, úgy érzem ezt el sem hinnék mert őt védik.

A volt párom külföldön él így kicsit megnyugodtam nem kell őt látnom de a szüleimmel tartja a kapcsolatot amit eddig nem tudtam.

Nem volt kire bíznom a gyerekeket nemrég így kb egy órára a szüleim vigyáztak rájuk mikor értük mentem a volt párom is ott volt megijedtem és gyorsan elhoztam onnan a gyerekeket.

A szüleim szerint ez nem olyan nagy probléma de szerintem igen, hogy titokban a fiaim közelébe engedik. Eddig azt hittem jó nagyszülők, ha már szülőnek nem voltak jók.

Egy agresszív rossz ember a gyerekeket féltem tőle, ha tudják a szüleim bántott, hogy engedhetik be a házukba és miért őt védik? Nem tudom megérteni. Szerintem a fiúkat is csak úgy engedem látni a szüleimnek ha eljönnek nem merném mégegyszer rájuk hagyni őket.

Mit tehetnék még, hogy megértsék nem egy jó ember az exem?

2023. márc. 21. 08:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Szuleitek nem szazasok.
2023. márc. 21. 10:52
 12/19 A kérdező kommentje:

11

Nem a legjobb szülők ez tény...

De eddig jó nagyszülők voltak gyerekekkel jól bánnak szeretik őket de nem tudom felfogni, hogy engedhették a fiaim közelébe ezt az embert.

2023. márc. 21. 12:34
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Ne engedd el egyedül a kicsiket ha lehet és kész, probléma megoldva.

Egyébként azért engedték mert nem tudják, hogy mi történt, ráadásul az apjuk és nem tilthatod el te sem tőlük ha nem volt hozzájuk is rossz...

2023. márc. 24. 10:54
 14/19 A kérdező kommentje:

13

Nem is engedem már oda őket.

Tudnak arról, hogy bántalmazott, megvert a szexuális bántalmazást nem szerettem volna soha elmondani nekik.

Igazából sehol nem szerepel, hogy ő az apja a gyerekeimnek a kicsik azután születtek, hogy én eljöttem tőle. Még csak a nevén sincsenek,nem szerepel a kicsik születési anyakönyvi kivonatában sem. Ezért eltilthatom, olyan mintha egy idegen lenne nekik, nem is akarom, hogy az életük része legyen és eddig ő sem akarta. Ha tudnád miket tett te sem engednéd a gyerekeid közelébe. Nem volt rossz hozzájuk mert nem volt eddig a közelükben.

2023. márc. 25. 07:30
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

1. A szüleid azt sem tudják, hogy mivel bántott. A szexuális bántás, lehet, csak neked tűnik bántásnak.

2. Bármilyen az apjuk, a gyerekeknek szükségük van rá.

2023. márc. 27. 17:11
 16/19 A kérdező kommentje:

15

1.

A verésről tudnak! Szexuálisan bántalmazott és soha nem kívánom neked, hogy ugyan ezt átéld ha férfi vagy ha nő akkor sem.

Nem nemcsak nekem tűnt bántásnak, ha kikötöznek megvernek és eltörik az ujjad mert nem akarsz lefeküdni vele.

A többit meg hagyjuk inkább.

2. Nem nagyon nincs szüksége a gyerekeknek rá sosem adnék esélyt neki arra, hogy bántsa őket. Ugyan már egy ilyen emberre senkinek sincs szüksége!

2023. márc. 27. 19:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 15-ös csak egy beteg elméjü undormány. Ne foglalkozz vele.
2023. márc. 30. 22:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, segíteni nem tudok, sajnos, de nagyon együtt érzek veled, remélem, rendeződik az életetek és egyszer megtalálod a boldogságot te is.
2023. márc. 31. 12:32
 19/19 A kérdező kommentje:

18

Köszönöm 🙂 teljesen boldog vagyok a kicsikkel így is, az exemet és a szüleimet pedig teljesen ki kellett zárnom az életemből a gyerekek érdekében.

2023. márc. 31. 12:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!