Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Statisztikailag minden 2. házasság válással végződik, én mégse ismerek sok elváltat (azok is inkább extrém indokok miatt, pl. bántalmazás), ellenben rengeteg döglődő, megfáradt kapcsolatot, mégis mindenki nyúzza tovább. Hogy is van ez akkor?
lehet csak olyan az ismeretségi köröd, ahol kisebb az arány
nekem a barátaim szülei többnyire elváltak, ismerősök között is sok ilyen van, szóval én az 50%-ot teljesen reálisnak látom
viszont olyat is tudok jópárat, akik csak a gyerek miatt maradtak együtt vagy megszokásból
Ez nálam is így van. De azért kérdeznélek, ha nem baj. Hány éves vagy? Én huszonkilenc. A legtöbb ismerősöm hasonló korú, ilyenkor pedig általában házasodnak az emberek, nem pedig válnak.
A legtöbb elvált ismerősöm ötven körüli, amikor már nagykorúak a gyerekek és nem köti össze a szülőket semmi.
Az én volt osztálytársaim, egyetemi csoporttársaim nagyrészének elváltak a szülei.
Én is kérdezhetném, hogy akkor most hogy is van ez. :D
Nem csak a te ismeretségi körödből számítják az átlagot. L21
A statisztika érdekes dolog.
Ha a fejem a forró sütőben, a lábam meg egy vödör jégben van, akkor statisztikailag pont ideális a hőmérséklet.
Nyilván az sem mindegy, hogy hol laksz, mekkora a népsűrűség, az ismeretségi köröd életkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!