Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elfogadott, ha a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadott, ha a ferjem megpofozza a kislanyunkat?

Figyelt kérdés
Van egy 7 eves kislanyunk, aki bevallom elegge neveletlen. Ezt elrontottam sajnos az elejen, eleg nehez termeszet, illetve szofogadatlan is. A ferjem pedig elegge turelmetlen es agressziv tud lenni. Viszont en soha nem bantom a gyereket, akkor se ha nagyon rossz. Probalok mas modszereket bevetni. A ferjem azt mondja mar most a fejunkre nott es nagyon csunyan beszel velunk, neveletlen es nem fogad szot egyaltalan. Van olyan, hogy a ferjem felpofozza, amit en nem birok nezni es ebbol minden egyes alkalommal hatalmas veszekedes van. Multkor mar idegemben emiatt megutottem a ferjemet, hogy nem nyulhat a gyerekhez soha tobbet. Nem szeretnem a gyerekem szemeben a felelmet latni! De o azt mondja , hogy muszaj neha tiszteletet tanusitania a gyereknek, es maskepp nem lehet ra hatni. Engem ez nagyon bosszant, hogy nem egyezunk ebben, es folyton ezen megy a veszekedes es mar elore felek, hogy a lanyom valami rosszat csinal mert akkor a ferjem jon az agressziojaval. Szoval erre mi a megoldas?
nov. 27. 10:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereket nem így kell megnevelni!! Ez erőszak!! Ha az én férjem egy újjal is megütné a fiunkat sztem vége lenne köztünk mindennek. Én már az elején megmondtam h nem verekszünk. Akit ütnek gyerekként az egy életre viseli a terhet. Az én anyám egyszer megpofozott... azóta az emlékezetembe van. Mi sokszor kaptunk gyerekként, én megfogadtam sosem bántom a gyerekemet.
nov. 27. 20:56
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha féle a gyereked viselkedne, de mivel nem egyszer került rá sor így ugyanúgy telibe szrja, mint az én lányom - sajnos ezeknél sem a verés, sem a te módszered nem működik...
nov. 27. 21:24
 33/35 anonim ***** válasza:

Baromira nem oké, hogy a férjed megüti a gyereket, de az sem, hogy te meg a férjedet ütöd.

Kérjetek segítséget sürgősen, még mielőtt valami jószomszéd rátok nem hívja a hatóságot.

nov. 29. 04:49
 34/35 anonim ***** válasza:

Ha a gyereknek lesz egy kis esze, 18 évesen elhúz a francba és többé vissza sem néz.

Az apja egy agresszív, phasz, az anyja meg asszisztál.

nov. 29. 21:08
 35/35 anonim ***** válasza:
Mi gyerekként mindig tudtuk, hogy ott lebeg egy jó kis pofon lehetősége a levegőben, ezért soha nem is nagyon feszítettük túl a húrt. De manapság már nem divat verni a gyereket. Viszont amikor komolyabban elvertek, ráadásul egy nem is túl súlyos dologért, akkor azonnal megutáltam őket, és alig vártam, hogy elhúzzak otthonról.
dec. 11. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!