Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendmániás, tisztaságmániás feleség mellett a házimunka? Tapasztalatok, tippek a túléléshez hosszú távon?
Osszátok fel a munkát másképp. Ha neked az fekszik, akkor legyen a te reszortod a főzés. Igen, ahhoz hozzátartozik a konyha rendbetétele is. Plusz a vásárlás, menü tervezés, stb. Legyen a konyha a te kis birodalmad és akkor onnantól ő ne csipogjon bele, hogy ki van-e takarítva a mikró vagy nincs.
Ő meg intézze a takarítást ahogy ő szereti.
Vicc: Csinálj neki gyereket.
Nem vicc: kompromisszumra kellene törekedni. Ebben az esetben a feleségnek kellene elviselni, hogy nem mindig tiszta minden.
Én kapcsolat elején takarítottam betegesen, mert komoly lelki gondjaim voltak. Volt rengeteg veszekedés később emiatt is.
Aztán szép lassan kezdtem elengedni a dolgot, mert egyszerűen már elegem volt a folytonos takarításból.
Van az a szemétdomb, amikor inkább megcsinálja a férfi.
Én utólag úgy gondolom, hogy teljesen felesleges a rendszeres takarítás. Elveszi az energiádat és szabadidődet.
Bár én jelentősen gyógyulófélben vagyok a lelkiproblémáimból.
Talán a jó szex a titok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!