Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendmániás, tisztaságmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendmániás, tisztaságmániás feleség mellett a házimunka? Tapasztalatok, tippek a túléléshez hosszú távon?

Figyelt kérdés

nov. 24. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Osszátok fel a munkát másképp. Ha neked az fekszik, akkor legyen a te reszortod a főzés. Igen, ahhoz hozzátartozik a konyha rendbetétele is. Plusz a vásárlás, menü tervezés, stb. Legyen a konyha a te kis birodalmad és akkor onnantól ő ne csipogjon bele, hogy ki van-e takarítva a mikró vagy nincs.

Ő meg intézze a takarítást ahogy ő szereti.

nov. 24. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
"Felosztottuk a házimunkát egyenlően" - Akkor miért akarsz többet csinálni??
nov. 24. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Nekem az a furcsa mindig ezekben a sztorikban, hogy én ugyanilyen maximalista, tisztaság őrült vagyok, de pont ezért akartam mindig is egyedül élni. Nem értem, miért jó az valakinek, hogy saját magát is hergeli, de még a párja napjait is tönkreteszi. Sokkal jobb nekem így, hogy magamnak mindent szépen tökéletesen megcsinálok, és ennyi.
nov. 24. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Itt nem a tisztaságmániával van a baj, hanem hogy egy ekkora bunkó veled. Az én férjem sem túl alapos, de bármit tesz a közösbe, én megköszönöm neki. Ha nagyon gány munkát végzett, finoman szólok, hogy másképp szoktam, vagy megcsinálom utána rendesen.
nov. 25. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Vicc: Csinálj neki gyereket.

Nem vicc: kompromisszumra kellene törekedni. Ebben az esetben a feleségnek kellene elviselni, hogy nem mindig tiszta minden.

Én kapcsolat elején takarítottam betegesen, mert komoly lelki gondjaim voltak. Volt rengeteg veszekedés később emiatt is.

Aztán szép lassan kezdtem elengedni a dolgot, mert egyszerűen már elegem volt a folytonos takarításból.

Van az a szemétdomb, amikor inkább megcsinálja a férfi.

Én utólag úgy gondolom, hogy teljesen felesleges a rendszeres takarítás. Elveszi az energiádat és szabadidődet.

Bár én jelentősen gyógyulófélben vagyok a lelkiproblémáimból.

Talán a jó szex a titok.

tegnapelőtt 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:
41%
15-ös vagyok, annyi lemaradt, hogy mi már nem veszekszünk ezen. Néha szépen megkérem mondjuk cseréljen szemetet, megcsinál mindent. Nincs probléma már a takarításon. Mindketten engedtünk. Ő többet segít én meg nem takarítok betegesen. Igazából mi elkezdtünk sokkal jobb takarítószereket is használni. Szóval gyorsabb minden. Meg direkt kisebb házikót vettünk.
tegnapelőtt 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!