Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendmániás, tisztaságmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendmániás, tisztaságmániás feleség mellett a házimunka? Tapasztalatok, tippek a túléléshez hosszú távon?

Figyelt kérdés

nov. 24. 15:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Eddig hogy ment a túlélés? Mi volt a probléma? Azon kéne változtatni.
nov. 24. 15:41
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
Válás
nov. 24. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Követem.
nov. 24. 15:48
 4/16 A kérdező kommentje:

Eddig se volt egyszerű eset, de eddig heti 20 órában dolgozott, a maradék 20-at amíg nem voltam otthon, takarítással töltötte (szó szerint - én amúgy sose kértem erre, mielőtt bárki félreértené)

Most elkezdett heti 40 órában dolgozni, ami egyébként a maximalizmusa meg a túlórák miatt inkább heti 50. Felosztottuk a házimunkát egyenlően, de mivel előbb érek haza, igyekszem megcsinálni őhelyette is a dolgokat, mire hazaér. Pl. majdnem mindennap én főzök - egyébként kb ez az egyetlen amibe nem köt bele, azért szívesen csinálom. A baj inkább azzal van, hogy hiába csinálok meg mindent helyette, folyton elégedetlenkedik, veszekszik velem, hogy azt nem jól csinálom, az nem elég alapos, stb. A ruhát nem így kell hajtogatni, vagy épp poros maradt a polc. Ha én főzök akkor elvárja hogy a konyhát is takarítsam ki utána (mert szerinte irreálisan nagy koszt hagyok főzéskor ami amúgy nem igaz), de olyan szinten, hogy leszid, ha a mikrót nem takarítom ki (régebben kb havonta takarítottam ki a mikrót, és nem dőlt össze a világ). Hiába csinálom egyre alaposabban, egyre több időt szánok rá, neki nem lehet megfelelni sajnos. Van, hogy többször újrakezdek valamit a kedvéért, de úgy se jó. Pedig inkább megcsinálok bármit, csak a folytonos hiszti kikészít.

nov. 24. 15:54
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Hagyd rá. Ha mániás, akkor csinálja ő.

Tartsd fenn az alapvető rendet, tisztaságot és kész.

nov. 24. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Vagy elválnék vagy felkötném magam egy ilyen mellett,más opciót nem látok.
nov. 24. 16:23
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

6

Sok nő megteszi.. az elsőt....

Nem csak férfiak szenvednek ettől...hanem nők is. Nákunk a férjem csinálja ezt. Megőrülök bele...Keptelenség megfelelni az elvárásainak.

nov. 24. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki őszintén, hogy tőled ennyi telik. Ha nem fogadja el, akkor ennek a kapcsolatnak befellegzett.
nov. 24. 16:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a főzést csináld te (nyilván utána mosogass el és rakj rendet, de ennyi), a többit meg hagyd rá.
nov. 24. 16:42
 10/16 anonim ***** válasza:
13%

Hát én tegnap ezt csináltam.

Összefutottam egy havercsajjal.

Mondtam neki-azt ígérted hogy csinálsz nekem egy fini húslevest.

Erre

Csinálok is.

Meg vettünk hozzá mindent.

Fel jöttünk.

2 hete nem mosogattam 😂

Erre körül nézett a konyhámban és ilyet szólt hú ge ci.

Elmosogatott., kB mâsfél órán keresztül csinálta 😆😆😆

Csili Vili lett a konyhám.

Mecsinálta a levest is.

Aztán megb a sz tam.

És ennyi.

nov. 24. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!