Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a házasság/kapcsolat alatt köttetett friss barátságokról(ellenkező nemű)?
A ferjemrol van szó,akivel van 2 pici gyerekünk,az egyik már ovis,a picivel pedig még itthon vagyok jövő szeptemberig.
A férjem a munkájából adódóan elég sok embert ismer meg és az egyik kliensével,aki egyébként ismerős ismerőse,mondhatni osszehaverkodtak. Ez,amíg együtt dolgoztak,nem is mutatkozott meg semmiben. Mióta nem dolgoznak együtt,néha napján beszélnek egymással. A férjem mondta is,hogy jóban lettek,nem viselkedik velem másképp,semmi aggodalomra utalót nem csinált eddig.
Azt tudni kell,hogy a nőnek is tartós kapcsolata van.
Na most a férjem elkezdte nekem felvetni,hogy ennek a nőnek is hasonló hobbijai vannak,mint a férjemnek (amik engem nem vonzanak,viszont vannak férfi barátai,akivel tudja ezeket űzni és eddig ebből sosem volt probléma). Extrémebb sportok, túrázás, stb.
Megkérdezte,hogy engem zavarna-e,ha néha elmenne vele is ilyen programokra,mert a férjemnek is kevés barátja van hasonló érdeklődési körrel,a nőnek meg pláne,mert nem csajos sportokról van szó.
Őszintén nem tudom,hogy kellene-e emiatt aggódnom?
A férjemnek nincsenek nő barátai,persze vannak közös ismerősök,akikkel néha összejövünk nők és férfiak vegyesen,de úgy kifejezetten lány barátja nincs,akivel elmenne kettesben programozni. Nekem sincs ilyen férfi az életemben,így nem tudom,mennyire reális az,hogy tényleg tud egy ilyen csak haverkodásról szólni.
Mivel nem szeretnék hárpia lenni és őszinte volt velem a férjem,így mondtam,hogy persze,menjenek néha ha akarnak,de belül azért mégis zavar valamennyire, nyugtalanít. Talán azért is,mert én pár évvel idősebb is vagyok a férjemnél, a szóban forgó nő meg vele egy korosztály,gyermektelen,csinos, stb,na értitek.
Arra gondoltam,hogy felvetem a férjemnek,hogy 1x jöjjön át hozzánk ebédre a lány és a párja,hogy megsimerhessem én is őt. Szerintetek butaság?
Az én vőlegényemnek is akad olyan kolléganője, akivel jóban vannak, beszélgetnek, néha munkaidőn kívül is - ismerem a nőt meg a férjét is -, ha még az irodában vannak mindketten, ez nem zavar.
Viszont a kettesben túrázás ötletre már néznék egyet, pedig nem vagyok féltékenykedő.
Ez rettenetesen határeset. Nem tudom mennyire érdekel hosszabb sztori, de röviden nem megy. Az én páromnak is vannak női barátai, akiket előbb ismert mint engem (főleg egyetemi évekből maradtak). Szóval én sem mondanám magam féltékenynek, nekem is van 1-2 férfi barátom (gyerekkori barátok) maximálisan tud működni haveri szinten, soha nem lenne köztünk semmi, ez egészen biztos.
De, és nekem ez egy fontos de, én ismerem az említett nőket, és a párom is a férfiakat. Mindenkit bemutatunk egymásnak, és együtt is szoktunk találkozni. Páromnak is van olyan barátsága, amit nem szokványos dolog köt össze (elég speciális munkaterület) nem szoktam mindig minden alkalommal vele menni, vannak néha kettesben. De ezek ritka alkalmak, általában nem ketten vannak, hanem többen, sokszor vagyok én is vele, és pár órás programok. Egy számomra ismeretlen nővel kettesben túrázni nekem nem igazán fér bele.
Félreértés ne essék,a párom csodálatos apuka és imádja a gyerekeket. Amint hazaér,átvesz tőlem minden "terhet". Hétvégéket is általàban együtt töltjük,de időnként nekem is van 1-1 kimenos nap vagy délután,meg neki is. Szerintem ez kell.
Láttam 1x a lányt,pár szót váltottunk,de semmi komoly. Igen,nyilván csinosabb nálam,de nem egy bombázót kell elképzelni. Mivel sportol,így szép alakja van, nyilván nem olyan,mint nekem 2 gyermek után,de azért én sem vagyok lelakva.
A túrázás csak egy példa volt,hogy az is egy közös hobbi,de nem hiszem,hogy a férjem feltétlenül teljes napokra akarna eltűnni. Inkább a biciklizésről volt szó,van ilyen hegyi pálya tőlünk nem olyan messze. Oda szokott a párom kijárni,ez csak ilyen délutáni program .
De nem tudom,annyira nem nyugtattatok meg.. hozzam fel a férjemnek a témát,hogy aludtam rá egyet és vannak aggályaim?
Férjemnek is volt egy kirábbi kolléganője, akivel nagyon jóban voltak. Én is ismertem, néha átjött. Volt, hogy fél órát-órát dumáltak, röhögcséltek telefonon. Kicsit zavart, de soha nem tettem szóvá. Közben a nő elvált és megszaporodtak a baráti telefonok, már minden nap hívta a férjem, mesélte az aktuális nyűgjét a válással kapcsolatban, stb. A vége az lett, hogy bepróbálkozott a férjemnél azzal, hogy járjanak össze kötetlenül kekszelni. Szerencsére, a férjem elmondta és le is építette fokozatosan. Mi akkor még csak 2 éve voltunk együtt, dúlt a szerelem, így nem ment bele. Nem vagyok benne biztos, hogy most 15 év után is elhajtotta volna.
Persze, ez az én esetem, lehet, hogy nálatok szó sem lenne ilyenről.
Én közel tartanám a helyedben. Feldobnám, hogy menjenek át vacsizni a férjével együtt meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!