Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a házasság/kapcsolat alatt köttetett friss barátságokról(ellenkező nemű)?
A ferjemrol van szó,akivel van 2 pici gyerekünk,az egyik már ovis,a picivel pedig még itthon vagyok jövő szeptemberig.
A férjem a munkájából adódóan elég sok embert ismer meg és az egyik kliensével,aki egyébként ismerős ismerőse,mondhatni osszehaverkodtak. Ez,amíg együtt dolgoztak,nem is mutatkozott meg semmiben. Mióta nem dolgoznak együtt,néha napján beszélnek egymással. A férjem mondta is,hogy jóban lettek,nem viselkedik velem másképp,semmi aggodalomra utalót nem csinált eddig.
Azt tudni kell,hogy a nőnek is tartós kapcsolata van.
Na most a férjem elkezdte nekem felvetni,hogy ennek a nőnek is hasonló hobbijai vannak,mint a férjemnek (amik engem nem vonzanak,viszont vannak férfi barátai,akivel tudja ezeket űzni és eddig ebből sosem volt probléma). Extrémebb sportok, túrázás, stb.
Megkérdezte,hogy engem zavarna-e,ha néha elmenne vele is ilyen programokra,mert a férjemnek is kevés barátja van hasonló érdeklődési körrel,a nőnek meg pláne,mert nem csajos sportokról van szó.
Őszintén nem tudom,hogy kellene-e emiatt aggódnom?
A férjemnek nincsenek nő barátai,persze vannak közös ismerősök,akikkel néha összejövünk nők és férfiak vegyesen,de úgy kifejezetten lány barátja nincs,akivel elmenne kettesben programozni. Nekem sincs ilyen férfi az életemben,így nem tudom,mennyire reális az,hogy tényleg tud egy ilyen csak haverkodásról szólni.
Mivel nem szeretnék hárpia lenni és őszinte volt velem a férjem,így mondtam,hogy persze,menjenek néha ha akarnak,de belül azért mégis zavar valamennyire, nyugtalanít. Talán azért is,mert én pár évvel idősebb is vagyok a férjemnél, a szóban forgó nő meg vele egy korosztály,gyermektelen,csinos, stb,na értitek.
Arra gondoltam,hogy felvetem a férjemnek,hogy 1x jöjjön át hozzánk ebédre a lány és a párja,hogy megsimerhessem én is őt. Szerintetek butaság?
11!
Extrémebb sportok, (vessző!) túrázás.
Mivel téged zavar, ezért kérd meg, hogy ne járjon el vele programozni. Ilyen egyszerű ez, neked ez nem fér bele a házasságotokba. Ha kapálózik, mond meg neki, hogy neked sincs jóképű fiatal férfi kollégád, akivel kimaradsz fél napokat.
Egyébként meg ha érdekel egy 40 feletti elvált férfi véleménye, akkor elmondom, hogy egy ilyen közös hobbi űzése igen csak magas labda egy apukának.
Lehet, hogy tényleg nem érez iránta semmit, legfeljebb tetszik a külseje a nőnek. De a közös program során könnyen összemelegedhetnek. Nem kell semmilyen érzelmi törés ehhez, elég, ha túrázás után felugrik a párod a nőhöz egy forró teára, és már benn is a pöcök, indul a töcsök.
Ezt nem csak kitaláltam, egy közös hobbi összehozhat embereket. Tudok olyan szép házasságról, ami munkakapcsolatból kezdődött, azelőtt nem ismerték egymást. Csak annyi a bibi, hogy a nő elszerette a későbbi férjét egy másik nőtől, akivel kielégítő párkapcsolatban élt.
Én arra szavazok, hogy házas ember vigyázzon a nőkkel, inkább férfiakkal barátkozzon.
Azért ahhoz pofa kell, hogy az asszony két kisgyerekkel otthon, ő meg a csinos kolléganővel tölti a hétvégét.
Én nem azt mondom, néha ki kell ereszteni a gőzt, kicsit kiszabadulni, mi is hagytunk egymásnak énidőt a kicsík mellett mindig, de nem egy ellenkező nemű társaságában töltöttük tök egyedül. Miért nem férfiakkal, fiúkkal túrázik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!