Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok a házasság/kapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a házasság/kapcsolat alatt köttetett friss barátságokról(ellenkező nemű)?

Figyelt kérdés

A ferjemrol van szó,akivel van 2 pici gyerekünk,az egyik már ovis,a picivel pedig még itthon vagyok jövő szeptemberig.

A férjem a munkájából adódóan elég sok embert ismer meg és az egyik kliensével,aki egyébként ismerős ismerőse,mondhatni osszehaverkodtak. Ez,amíg együtt dolgoztak,nem is mutatkozott meg semmiben. Mióta nem dolgoznak együtt,néha napján beszélnek egymással. A férjem mondta is,hogy jóban lettek,nem viselkedik velem másképp,semmi aggodalomra utalót nem csinált eddig.

Azt tudni kell,hogy a nőnek is tartós kapcsolata van.

Na most a férjem elkezdte nekem felvetni,hogy ennek a nőnek is hasonló hobbijai vannak,mint a férjemnek (amik engem nem vonzanak,viszont vannak férfi barátai,akivel tudja ezeket űzni és eddig ebből sosem volt probléma). Extrémebb sportok, túrázás, stb.

Megkérdezte,hogy engem zavarna-e,ha néha elmenne vele is ilyen programokra,mert a férjemnek is kevés barátja van hasonló érdeklődési körrel,a nőnek meg pláne,mert nem csajos sportokról van szó.

Őszintén nem tudom,hogy kellene-e emiatt aggódnom?

A férjemnek nincsenek nő barátai,persze vannak közös ismerősök,akikkel néha összejövünk nők és férfiak vegyesen,de úgy kifejezetten lány barátja nincs,akivel elmenne kettesben programozni. Nekem sincs ilyen férfi az életemben,így nem tudom,mennyire reális az,hogy tényleg tud egy ilyen csak haverkodásról szólni.

Mivel nem szeretnék hárpia lenni és őszinte volt velem a férjem,így mondtam,hogy persze,menjenek néha ha akarnak,de belül azért mégis zavar valamennyire, nyugtalanít. Talán azért is,mert én pár évvel idősebb is vagyok a férjemnél, a szóban forgó nő meg vele egy korosztály,gyermektelen,csinos, stb,na értitek.

Arra gondoltam,hogy felvetem a férjemnek,hogy 1x jöjjön át hozzánk ebédre a lány és a párja,hogy megsimerhessem én is őt. Szerintetek butaság?

tegnap 18:03
1 2 3
 11/27 mandragora.gyoker ***** válasza:
10%

Túrázás mint extrém sport ?

Omg

tegnap 19:30
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes, hogy nem a 60+os kolleganővel van kedve túrázgatni.
tegnap 19:42
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
En írtam a 6os választ. Nem feltétlenül a túrázás a fókusz nekem sem, csak azt emeltem ki. Inkább az, amit a #10 ír. Teljesen egyet értek vele, nem írom le ugyan azt én is. Beszélj-e vele erről? Szerintem mindenképpen. Alhatsz rá egyet, gondold át, de szerintem érdemes felhozni. Mert a reakciója is sokat elárulhat.
tegnap 20:03
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem féltékenykedésből, de hol életszerű az hogy egy kétgyerekes apuka (pláne hogy kicsik a gyerekek) egyáltalán hódolhasson ilyen szinten a saját hobbijainak, azaz hogy mondjuk eltűnjön egész szombatra vagy vasárnapra túrázni, reggeltől estig. Ez férfi baráttal se lenne oké. Az csak hab a tortán hogy nővel tenné. Kizárt hogy ezt megtehetné velem a férjem (és ismétlem, fiúval sem).
tegnap 20:17
 15/27 anonim ***** válasza:
22%
Imadom, hogy minden valaszban megtalalnak ezek a 30-50 szazalekos lepontozok, akiknak megy a piros x nyomkodasa, de egy ellenerv mar nem…
tegnap 20:27
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez nagyon változó, hogy kit mennyire zavarna. Az én páromnak van egy lány barátja, szoktak kettesben kávézgatni, soha nem jutott volna eszembe, hogy emiatt féltékenykedjek. Illetve ha úgy alakul, én is elmegyek fiú haverral/baráttal ide-oda.

Ami szerintem ebben a legfontosabb: hogy ne a hátad mögött csinálja.

Mivel írtad, hogy szólt, tehát nem rejtegeti, nem titkolja, így én megbíznék benne. De ez én vagyok.

Legjobb barátnőm teljesen más típus, ő pl az ilyet nem nézi jó szemmel rossz emlékek miatt. Ő lány barát miatt már szakított is.

Tehát ezt neked kell tudni, te ismered jól a párod. Véleményem szerint ez nem az a kategória, hogy féltékenykedni kell, de nagyon mások vagyunk.

tegnap 20:47
 17/27 anonim ***** válasza:
29%
Egyértelműen randi program a nővel és kb engedélyt kért rá a jelenlegi még férjed arra, hogy meg csalhasson a nővel, amire te igent mondtál. Atya ég hogy milyen butuska vagy. Nem véletlenül ezt mondta programnak, így egész nap a nővel lehet nyíltan, a tudtoddal a beleegyezéseddel a fiatal csinos nővel. Egyértelműen nemsokára le leszel cserélve. Ez csak kifogás hogy el tudjanak kettesben lenni egész nap a randin többszöri alkalommal mert te beleegyeztél. Ha kéred sem fogja leépíteni a nőt, próbáld csak meg. Ha nem, akkor egyértelműen van köztük valami
tegnap 21:05
 18/27 anonim ***** válasza:
15%
Be akar mutatni neki téged? Ha igen akkor nincs okod aggódni. Ha szigorúan csak kettesben akar vele randizni akkor viszont gáz van. Mondjuk legalább megkérdezte tőled, ami jó jel.
tegnap 21:06
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

Fordított esetben ő mit szólna hozzá? Elmehetnél programozni kettesben egy férfi barátoddal?

Na ugye...

tegnap 21:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Régi barátokkal nincs bajom...

Amúgy hívd csak meg őket.

tegnap 22:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!