Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10. Évforduló, ajándék ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10. Évforduló, ajándék ötlet?

Figyelt kérdés
Közeleg a 10. Évfordulónk és szeretnék valami különlegeset. Tudnátok valamilyen ötletet adni?
nov. 19. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez így nehéz lesz. Én mindenképp valami közös élményre gondolnek,de mivel nem írtad,miket csináltatok az elmúlt 10 évben,illetve mi érdekel titeket,így nehéz ajánlani.
nov. 19. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy aranyos kis cicát fogadjatok örökbe.
nov. 19. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
+1 nő
nov. 20. 05:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
10 év utan se ismerni a párod az durva.
nov. 20. 06:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Rendeljé neki mekit
nov. 20. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
10 év után ezt itt megkérdezni idegenektől? Fú hát ez kegyetlen :D
nov. 20. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy itt kérdezi meg ki mit adna/adott.

Annyi mindent adhatott már 10 év alatt karácsonyra, születésnapra, évfordulókra, névnapokra és egyéb különleges alkalmakra, hogy nem csoda, ha kifogy az ötletből.

Én mint nő mindig szeretnék valamit (arckrém, 1-1 ékszer, valamilyen szépészeti beavatkozás vagy ruha), de nem feltétlen örülnék neki ha egy 10-ik évfordulóra ilyesmit adna a párom.

A férjem szeret szerelni, ez a hobbija. Egyszerűen oda van érte, de nem fogok neki ilyen alkalomra egy sokadik fajta gépet vagy szerszámot venni.

Én nagyon örülnék valami kis különlegesnek + csokor virág és vacsora. Pl szabaduló szoba, egy rövidebb városnézés kulturális programokkal. Ha inkább elvonulni szerettek akkor valamilyen természet közeli nem túl zsúfolt fürdő.

Remélem kapsz hasznos válaszokat is. :)

nov. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!