Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10. Évforduló, ajándék ötlet?
Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy itt kérdezi meg ki mit adna/adott.
Annyi mindent adhatott már 10 év alatt karácsonyra, születésnapra, évfordulókra, névnapokra és egyéb különleges alkalmakra, hogy nem csoda, ha kifogy az ötletből.
Én mint nő mindig szeretnék valamit (arckrém, 1-1 ékszer, valamilyen szépészeti beavatkozás vagy ruha), de nem feltétlen örülnék neki ha egy 10-ik évfordulóra ilyesmit adna a párom.
A férjem szeret szerelni, ez a hobbija. Egyszerűen oda van érte, de nem fogok neki ilyen alkalomra egy sokadik fajta gépet vagy szerszámot venni.
Én nagyon örülnék valami kis különlegesnek + csokor virág és vacsora. Pl szabaduló szoba, egy rövidebb városnézés kulturális programokkal. Ha inkább elvonulni szerettek akkor valamilyen természet közeli nem túl zsúfolt fürdő.
Remélem kapsz hasznos válaszokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!