Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből érdemes házasodni?
3 éve vagyok együtt barátnőmmel.
A szerelem elmúlt és maradt a szeretet.
Elég jól kijövünk egymással és hasonlóak vagyunk.
35éves leszek lassan családot is szeretnék ő is.
Viszont sajnos kívánok más nőket is. Előtte 1 nővel volt kapcsolatom.
Ez az érzés kicsit elbizonytalanít.
Ez az érzés elmulik vagy egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni és a kapcsolatra koncentrálni vagy csak felerősödik ez az érzés a jövőben?
Mik a tapasztalatok?
Mesélek valamit. Fiatal zenészként minden szombaton másik csajt cipeltem haza. Hetente mással voltam egyedül. Ezt is meg lehet unni. Megnősültem, de nem szerelemből. Egyszerűen úgy gondoltam, jobbat úgysem találok. 18 évvel később olyan leckét kaptam kalandból, hogy a fal adta a másikat.
A váláskor úgy gondoltam, megint kisebb dúlást végzek a szebbik nem körében, de nagyon hamar elkapták a tökömet, és hamarosan újra ujjra került a gyűrű. Ezúttal életfogytos ítélettel. 25 éve imádjuk egymást, és ennek az istennek az idejében nem is lesz ez másképp.
Szóval a válasz igen, csakis így érdemes házasodni.
21.
Kicsit nem hihető a történet a számok miatt. Minimum 18+18+25 = 61 évesnek kellene lenned (sőt többnek, mivel nem úgy van, hogy hétfő válok, kedden újraházasodom), ami eléggé "seems legit"
23.
Nem reális. 61 évesen "hű, de király" házassággal nem a gyakorin lesz az ember szerda délután.
25.
A protézistisztítás előtt vagy után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!