Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként milyen piacképes...

Nőként milyen piacképes szakmát lenne érdemes megcsinálnom?

Figyelt kérdés
Ami nem szépségipar.

tegnap 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Ápoló, gyermek gondozó, vagy vannak éppen villanyszerelő és kőműves nők is. Neked mihez lenne huzalmad?? Van valamiben tehetséged, van ami érdekel?? Könyvelőt is sok fele keresnek vagy asszisztenseket is szoktak keresni gyógyszertárba.
tegnap 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Tessék, ezekből válogathatsz megyére lebontva.

tegnap 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lista majdnem 10 éves...

tegnap 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
#3 Igazad van. Elbaßtam. Elnézést kívánok!
tegnap 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond. Maga az alapötlet egyébként jó, hogy kifejezetten hiányszakmát tanuljon az ember.

tegnap 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem minden ami gyerekekkel kapcsolatos. Hiány van tanárokból-óvónőkből-dadákból-gyógypedagógusokból-gyógypedasszisztensekből- stb..
tegnap 11:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6: csak ezeket annyira nem érdemes, ha nincs mögötted valami szponzor, mert nem élsz meg belőle.
tegnap 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Miért kell azt feltételezni, hogy gyerekekkel akar foglalkozni, csak mert nő? Lehet utálja őket + ezek a szakmák olyan szinten alulfizetettek, hogy max. zsebpénznek elég, nem önálló megélhetésnek.
tegnap 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt írtam miből van hiány :) Miattam aztán nem kell neki gyerekekkel foglalkoznia... ;) De csináljon meg egy kereskedelmi vagy vendéglátós üzletvezetőit és lehet saját kisboltja, esetleg cukrászdája, kávézója, csak legyen alap lóvé amiből ezt meg is csinálja. Vagy menjen szakácsnak, női séfek is vannak, ha profi, akkor mehet étterembe dolgozni. Nem tudjuk mi érdekli és mi nem.. :) azt sem tudjuk, hogy egyetemre szeretne menni vagy épp csak egy okj-s képzésben gondolkodik.
tegnap 12:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Egyetemhez sajnos nem sok sütnivalóm van. Amúgy az egyik válaszoló beletrafált, nem szeretem a gyerekeket, másrészt meg nem éhen halni szeretnék. Ápolás sem jöhet szóba mivel már a vér látványától rosszul vagyok.
tegnap 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!