Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből érdemes házasodni?
3 éve vagyok együtt barátnőmmel.
A szerelem elmúlt és maradt a szeretet.
Elég jól kijövünk egymással és hasonlóak vagyunk.
35éves leszek lassan családot is szeretnék ő is.
Viszont sajnos kívánok más nőket is. Előtte 1 nővel volt kapcsolatom.
Ez az érzés kicsit elbizonytalanít.
Ez az érzés elmulik vagy egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni és a kapcsolatra koncentrálni vagy csak felerősödik ez az érzés a jövőben?
Mik a tapasztalatok?
A szerelem el fog múlni az új kapcsolatban is, és marad a szeretet. A kapcsolatok nagyon pici százalékaban marad meg a sokáig tartó szerelem.
Az, hogy kívánsz más nőket is, önmagában nem bűn.
Helyre kell tenni a gondolatokat, hogy egyáltalan neked mi a fontos az életben, és ahhoz ragaszkodni.
Van egy ismerősöm, 46 éves fodrász csaj, évek óta azt hallgatom, hogy sír rí, hogy otthagyta xy-t, mert így érzett mint te. Voltak kapcsolatai, mind kudarcba fulladt, és most azt siratja, akit ő hagyott el anno. Hogy ez mekkora hiba volt.
Itt áll 46 évesen egyedül, gyerek és társ nélkül.
El kell dönteni, hogy neked a család a fontosabb, vagy az izgalmas szex új nőkkel, aminek a vége megjosolhatatlan, bár akár el is sulhet jól is.
Fiatalon az ember nem tudja, merre induljon, de gondolni kell arra is, hogy jó esetben leszel idős is.
Családot mindenféleképpen akarok ez nem kérdés.
Hallani jó és rossz érveket. Hát nem egyszerű. Lehet én is sírnék, ha elhagynám jelenlegi párom és nem talalnék normális párt. Az is lehet, hogy jobb lenne és megtalálna az elsöprő szerelem.
Korban is már ott tartok, hogy jó lenne az elkövetkező 1-3évben gyerek projektbe lépni.
Meg már ugye nem vagyok 20éves sem.
Én 2x házasodtam. Először hobbiból (mert nagy volt a nyomás),másodszor szerelemből. Egyik se vált be.
Többet nem megyek férjhez.
Elsöprő szerelem vagy jön, vagy nem jön.
Ráadásul sokan össze is keverik a vágyat a szerelemmel. Pedig hatalmas a különbség.
És az elsöprő szerelem is át fog alakulni később szeretetté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!