Lehet ugy strandon lenni hogy nem bikiniben vagyok hanem ruhaban? Tarsasaggal erdemes igy is menni?
Figyelt kérdés
Hivtak strandra de en nem szeretem. Nem akarok masokkal egy vizbe lenni se bikinibe oltozni. De szeretnek menni.
Nem tudom lehet e ugy ott lenni a medencek korul stb hogy nem oltozok at hanem ruhaban maradok.
Vagy 12 eve nem voltam strandon.
Nem is tudom erdemes e igy kifizetni a jegyet vagy nem lesz e fura hogy ok a vizben vannak en meg ruhaban.
Parosan mennenk. A szerelmem en es mégegy par.
szept. 4. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Menjek
Inkabb ne
13 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz, fürdeni sem muszáj, az én párom sem fürdik mindig. Mondjuk ő bikinizik de olyankor felvesz asszem egy strandruhát és az valamennyire takar is.
2/12 anonim válasza:
Ha kifizeted a belépőt, nagy kabátban is lehetsz. Én strandruhat vennék a helyedbe, vagy bikini felsőt rövid nadrággal. Egyébként ha kövér vagy, fogyj le. Úgy a strandot és a bikinit is megszereted. Ha nem kövérség miatt, akkoris dolgozhatsz az önértékelési problémáidon,nem kell elfogadni.
3/12 anonim válasza:
Hát úgy mehetsz ha nem mész be medencébe, de emberek furcsálni fognak, ha mégis...
4/12 anonim válasza:
Felesleges aszalódni a 60 fokban, ha nem fürdesz.
Én pl. rühellem a nyarat, fürdőruhát sosem vennék fel, de nem is járok strandra.
5/12 anonim válasza:
Nincs szabály arra, hogy nem lehetsz ruhában, de én ugyan nem fizetnék azért pénzt, hogy ott üljek felöltözve...
6/12 anonim válasza:
Strandra napozni jarnak. Ha te nem akarsz napozni ne menjel. Bikiniben szokas lenni.
7/12 anonim válasza:
Ha nem komfortos a bikini, vehetsz fel úszódresszt is, vagy vannak lengébb vékony ruhák, amiknek nem jut most eszembe a nevük, ezek azok, amiket a bikinire szokás felkapni. Ilyenekben sem mennél el szívesen?
8/12 anonim válasza:
A belépőjegyet ki kell fizetni.
Nem kötelező fürdőruhában lenned. Ha normál utcai öltözetben leszel, az úszómester nem fogja lehúzni rólad a pólódat és a shortodat.
9/12 anonim válasza:
Mehetsz, de ha nem akarod, hogy bámuljanak, legalább vegyél fel egy strandruhát.
10/12 anonim válasza:
Aha. Legalább lesz valaki, aki vigyáz acuccokra, nem csak egy pártáskára terített törölköző... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!