Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet ugy strandon lenni hogy...

Lehet ugy strandon lenni hogy nem bikiniben vagyok hanem ruhaban? Tarsasaggal erdemes igy is menni?

Figyelt kérdés

Hivtak strandra de en nem szeretem. Nem akarok masokkal egy vizbe lenni se bikinibe oltozni. De szeretnek menni.

Nem tudom lehet e ugy ott lenni a medencek korul stb hogy nem oltozok at hanem ruhaban maradok.

Vagy 12 eve nem voltam strandon.

Nem is tudom erdemes e igy kifizetni a jegyet vagy nem lesz e fura hogy ok a vizben vannak en meg ruhaban.

Parosan mennenk. A szerelmem en es mégegy par.

szept. 4. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj, nyugodtan viselj bármit amiben jól érzed magad. Ha nem szereted a bikinit vegyél rá strandruhát vagy olyan rövidnadrágot és pólót amit nem sajnálsz. Érezd jól magad, és ne foglalkozz azzal ki mit gondol!
szept. 5. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam úszni, de nem vagyok kibékülve a testemmel (nem, nem vagyok kövér), egyberészes úszódresszem van, és ahhoz vettem külön egy lengébb hawaii mintás rövidnadrágot, amit ráveszek, csak úszáshoz, strandra használom. Soha nem szóltak még be, amiért ebben vagyok, se strandon, se uszodában, ahogy annak se szólnak semmit, aki pólóban megy a vízbe azért, mert mondjuk könnyen leég.

Ha meg nem mész be a vízbe, akkor tényleg teljesen mindegy, miben vagy. Remélem, elmentél, én mindig örülök neki, mikor strandolunk, és van a társaságban valaki, aki nem szeret víízben lenni, mert legalább nem nekem kell figyelni a kinn hagyott cuccokra.

Az uszodában szokott lenni egy lány, általában velem egyszerre jár, aki bokától csuklóig tartó úszódresszt visel, és a haja is takarva van, úszósapkán kívül még ilyen kapucniszerű valamivel is. Egyszer megkérdezték a nénik az öltözőben, hogy miért, elmondta nekik, hogy a vallása tiltja, hogy férfiak lássák a testét vagy a haját, mindenki elfogadta ezt a választ, és ment a dolgára.

szept. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!