Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből érdemes házasodni?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt barátnőmmel.
A szerelem elmúlt és maradt a szeretet.
Elég jól kijövünk egymással és hasonlóak vagyunk.
35éves leszek lassan családot is szeretnék ő is.
Viszont sajnos kívánok más nőket is. Előtte 1 nővel volt kapcsolatom.
Ez az érzés kicsit elbizonytalanít.
Ez az érzés elmulik vagy egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni és a kapcsolatra koncentrálni vagy csak felerősödik ez az érzés a jövőben?
Mik a tapasztalatok?
nov. 12. 08:57
11/29 anonim válasza:
A boldog párkapcsolat titkai, bocsi, ez a pontos címe.
12/29 anonim válasza:
A szerelem vak, a szeretet szemes, tehát szerelemből bármit is csinálni nagy marhaság!
13/29 anonim válasza:
Igen. Szerelem + racionálitás is szükséges lehet, amikor meghozunk egy ilyen döntést.
Én sem házasodnék össze olyannal, akibe nem vagyok szerelmes.
14/29 anonim válasza:
13 as. De ő szerelmes volt bele, csak már szeretté alakult. Minden szerelem átalakul idővel szeretetté. Akkor te 3 évente újranosulsz majd?
16/29 anonim válasza:
A 13. válaszadó vagyok.
Nő vagyok.
Nem fogok cserélgetni. Az a legfontosabb, hogy a szerelem szeretetté alakuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!