Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet azt várni egy férjtől, hogy a feleségével tiszteletlenül bánó rokonait helyre tegye? Anyuka, apuka, testvér, bárkit. Tehát hogy megvédje az asszonyt, hogy rászóljon ezekre a családtagjaira, ilyesmi.
20/
ha nem lenne érthető akkor a családból több oldalról eléggé szépen kapják a savat azért amiért és senki nem szólhat egy kukkot sem, ők igazságtalannak érzik de nyilván magyarázd meg a szakadt hajléktalan öcsémnek hogy nincs igaza, nem tudod... A lőtéri kutyát nem érdekli hogy a hajléktalan barátnője meg mit mond amiért "bántjuk" otthonról. kapott elég segítséget és ösztönzést hogy tegyen valamit.
Itt le kellene írni hogy mégis miért bántják a csaláttagjai vagy miért beszélnek vele úgy mert nyilván valami oka csak van addig ennek a kérdésnek sok érteme nincs.
22/
Nem de ahogy írtam mi a szituáció? Mert ha a család erőlteti hogy legyen gyerek már de a nő nem akar és ezért ilyenek akkor kapják be és nyilván megvédi de ha a feleség szimplán gyökér és a család helyreteszi akkor azzal mi is a baj?
Nem nagyon látom hogy a kérdező kitért volna rá így meg mindenki találgat csak.
21/
Te érted a kérdést és a szituációt? Esetleg PM be leírta neked a kérdező? Oszd már meg kérlek
#12 Oké vágom hogy te valami nagyon erős szilárd független emancipált férfinak akarod beállítani magad, de igazából pont hogy csicskának tűnsz.
Ez egy az egyben csicska viselkedés; a szüleid nem az isteneid, nem kell minden egyes megszolalásukat szent és sérthetetlen kinyilatkoztatásnak venned. Ha apád büdös tapló paraszt egy másik emberrel (nem is kell hogy nő legyen az illető, lehet férfi is, mert látszik hogy a nőket még a kutyáknál is kevesebbre tartod) akkor nyugodtan megmondhatod apádnak, hogy "figyi fater, lehet jobb lenne visszább venni egy kicsit, gondoljál bele, hogy milyen rossz érzés, ha úgy beszélnek veled, ahogy most te beszélsz az xy-al. legyünk már kulturáltak."
Apád nem a megtestesült atyaúristen, nyugodtan beszélhetsz vele ilyenekről. Elmondhatod, ha gondod van. Vagy annyira be vagy idomítva, hogy ez elképzelhetetlen számodra?
Na olvastam mindent, látom a legtöbb ember szerint alap hogy meg kell védeni a házastársunkat, párunkat.
Az én szitum nem olyan szélsőséges, mint néhány kommentben.
Meg nincs az, amit a kérdésem sejtet, hogy minden családtag összhangban fúrja a feleséget (engem), hanem csak azért soroltam fel, hogy anyuka, apuka, nővér, hogy letisztázzam, kivétel nélkül bárkivel szemben értem a kérdést.
Néhány kommentelő amúgy jól rátapintott a lényegre szerintem, pl. a 15-ös. Nálunk is ezt érzem, hogy a férjem is semmibe van nézve, mikor engem véleményeznek. Mintha nem tudná felnőtt ember létére eldönteni, ki kell neki és miért.
29.
ne te akard már megmondani hogy pl a lányommal hogy beszélek ha kiderül hogy valami hülyeséget csinál.
Az hogy a te családodnak kiadod hogy mit lehet vagy nem lehet az a te dolgod de a lány szüleinek ha az a véleménye ami és ezt ki is mondják akkor te fogod magad és kussolsz.
Még jó hogy nem majd te helyrerakod őket ... ki vagy te hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!