Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekután az öcsém nem érdemelt meg volna egy ekkor a szivességet a férjemtől?
Az öcsém a 9 éves fiúnk keresztapja, és nagyon sokmindent köszönhetünk neki. Sokszor vigyázott a gyerekre, és drága ajándékokat vett neki, például hoverboard, bicikli, playstation stb. Mindezekután tegnap először kért egy nagyobb szivességet a férjemtől, miszerint megkérte, hogy ma reggel menjen el vele 140 kilométerre megnézni egy eladó használtautót, merthogy a férjem autószerelő, és a szakmai véleményét kérte. Szombaton nem dolgozok a férjem, úgyhogy ráért volna, de azt hazudta, hogy be kell mennie dolgozni, mert túlórát vállalt.
Nagyon kellemetlenül érzem magam a hazugsága miatt, szerintem ennyit mindenképp megérdemelt volna, és attól tartok, hogyha az öcsém mégis megtudja, hogy hazugság volt, akkor rám is megharagszik.
Azért tegyük helyre a dolgokat:
Ha vki ad vmit nem jelenti azt hogy szokok mindig. Akkor ne adjon semmit.
Azt kellett volna mondja a férjed, ne haragudj most nekem ez az időpont nagyon nem jó különböző okok miatt, de egy masik nap vagy jövőheten szivesen elmegyek veled.
A megfelelő kommunikáció sokat számít és nyilván legyünk hálásak egymásnak.
De azért az sr fer hogy szolok vkinek es ha jó ha nem azt kell csinálja amit mondok.
A ferjednek szolj hogy ajánljon fel neki egy másik időpontot
Én sem áldoznám be az egyetlen szabadnapomat, hogy alaphangon 250 km-t levezessek.
Mondjuk én keresk-perec megmondom, nem hanukázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!