Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tiszta hülye egy ilyen nő és tehetek szívességet?
Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy lánnyal interneten szerintem beszélgettünk, elvoltunk és azt mondta hogy hát nem érez többet és hogy nem szeretne most kapcsolatot tőlem. Egyszerűen nem értem az ilyen nőket munkahelyen is mindenhol mondják mekkora kincs vagyok, mennyire jól lélek vagyok, mennyire figyelmes vagyok.. erre itt egy lehetőség egy nőnek, adok esélyt neki és erre visszautasít2023. nov. 25. 11:46
1/13 anonim válasza:
Attól, hogy értékes vagy mások szerint még nem vagy vonzó a nő számára. Ha egyszer olyan tökéletes vagy a kollégák szerint akkor miért nem jönnek össze veled ők?
2/13 A kérdező kommentje:
1. Mert foglaltak.....
2023. nov. 25. 11:53
3/13 anonim válasza:
Ne belőlük indulj ki! Az, hogy rendes vagy az plusz pont általában, de kevés egy párkapcsolatban... Sokkal több kell ahhoz, hogy oda juss.
4/13 anonim válasza:
Eloben lehet mégsem jöttél be neki annyira ....
Ettől még nem hülye a csaj ,neked kéne inkább a magas lóról leszállított barátocskam!
5/13 anonim válasza:
Csodálatos ember lehetsz, ha egy kulturált visszautasítás ilyen reakciót vált ki belőled.
6/13 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó lélek lehetsz és hatalmas kincs, ha lehülyézel egy lányt és pocskondiázod csak azért, mert nem akar veled kapcsolatot.
7/13 anonim válasza:
Te vagy a legnagyobb hülye, egy bohóc.
8/13 anonim válasza:
Ja, ha valakinek nem jössz be, akkor az csak tiszta hülye lehet. Ekkora barmot… 🤦🏻♀️ mások meg itt sírnak a férfiak, hogy a nő nem őszinte, nem mondja meg mi a baja, erre kifogsz egyet aki őszinte, és most ez a bajod.
9/13 anonim válasza:
Ebből a 10 sorból amit ideokádtál egészen tisztán látszik, hogy itt nem a nő a hülye...
10/13 anonim válasza:
Be fogom linkelni ezt a kérdést, ha valaki még egyszer megkérdezi, hogy miért ghostingolnak a nők💀💀💀
És még azt hiszi, hogy a nővel volt a probléma🥴
Kérdező, még te voltál az, aki esélyt adtál neki? 😂 Na azért káros az egótuning a munkatársak részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!