Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is tiszta hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tiszta hülye egy ilyen nő és tehetek szívességet?

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy lánnyal interneten szerintem beszélgettünk, elvoltunk és azt mondta hogy hát nem érez többet és hogy nem szeretne most kapcsolatot tőlem. Egyszerűen nem értem az ilyen nőket munkahelyen is mindenhol mondják mekkora kincs vagyok, mennyire jól lélek vagyok, mennyire figyelmes vagyok.. erre itt egy lehetőség egy nőnek, adok esélyt neki és erre visszautasít
2023. nov. 25. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt: a munkahelyen valószínűleg azért számítasz kincsnek, mert tuti hogy te vagy az ügyeletes ugribugri
2023. nov. 25. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell ezen megérteni semmit, csak annyit, hogy élőben nem jöttél be. Lehetek én akármilyen Adonisz, ha elmegyek az első randira és a lány a végén nem érzi, hogy kefélni akar velem, akkor abból -nagyon helyesen- nem lesz semmi. Nem érdemes bedumálni magad senki bugyijába, mert abból csak rossz élmények és szakítás lesz a végén.
2023. nov. 25. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondom én mindig,hogy nem megérteni kell egy döntést,szimplán csak elfogadni és tiszteletben tartani...

Ahogy előttem írták,ha nem váltod ki a másikból a de jó volna szexelni érzést,akkor nincs vonzalom és kuka a sztori.

2023. nov. 26. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!