Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő miért akart meghívni egy italra, csak mert apró szívességet tettem neki?
Figyelt kérdés
Péntek este bár mosdójából jött ki egy lány, látom a cipője talpára rátapadva egy wc papírt húz és nem vette észre. Gyorsan szóltam neki viccesen hogy csini a szetted csak a cipődhöz nem illik az a kiegészítő. Nevetve megköszönte és mentünk tovább.
Egy óra múlva kimentem egy következő italért a pulthoz, és ugyanaz a lány megszólít, aztmondja hogy már mindenfelé keresett, meg milyen aranyos vagyok hogy szóltam neki és meghívna egy italra.
Egy ilyen miatt???
2023. dec. 25. 09:21
2/14 anonim válasza:
Vannak olyanok akik már ennyitol hazasságot is terveznek. Örüpnrk ha vki csak hozzajuk szol
3/14 anonim válasza:
Oh, bakker neked nehéz életed lehet ha már ennyibe te randit, kapcsolatot látsz bele. Fogadd el a meghívást, aztán viselkedj férfi módjára.
4/14 anonim válasza:
Lehet tetszel neki, lehet, hogy hálakép hívott italra meg.
5/14 Hans Pötterman válasza:
Bro, ne agyald túl. Fogadd el a meghívást,örulj a fejednek és a többi adja magát. Nem kell előre beleképzelni semmit, de az is előfordulhat hogy szimpatikus a fejed neki, viszont ezzel a gondolkodással hamar kinyírod az idillt.
6/14 anonim válasza:
Élvezem, hogy a hozzászólók fele megszól, amiért te többet gondolsz bele, ugyanakkor a másik fele meg pont azt írja, hogy lehet tetszettél neki és akár többet is akart volna :))
7/14 anonim válasza:
6# ezt hívják különböző nézőpontoknak
8/14 anonim válasza:
Valóban érdekes egynémely hozzászóló. Esküvőt tényleg nem kell előre belelátni, de az is 100%, h bejössz a csajnak; totál antipatikus embereknek a közelségét ugyanis nem keressük, még akkor sem, ha szívességet tettek nekünk.
10/14 anonim válasza:
Elbújtál a bár vécéjében, amíg a kérdést kiírtad és vártad a jó válaszokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!