Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kiakadnátok, ha a párotok adna az exének pénzt (egy komolyabb összeget, amivel viszonozna egy régi szívességet)? És féltékenyek lennétek?
1.5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
Az exem még régen segített beindítani a vállalkozásom (nélküle nem ment volna), akkor nem volt pénzem, szakításkor nem volt téma, így nem osztoztunk... csak lazán megállapodtunk, ha segítség kell neki bármiben, szóljon, mert jövök neki egy szívességgel...
Most, így majd 3 év után kérdezte, hogy tudnék-e segíteni, mert szüksége lenne egy komolyabb összegre. - Részemről rendben lenne, mert tudom, hogy "tartozom", a saját pénzemről lenne szó, de azért feltűnne a barátnőmnek, így jó lenne megbeszélni.
Ti hogy reagálnátok? Kiakadnátok, féltékenyek lennétek, stb.?
29/F
Ha ezen megsértődik/behisztizik a barátnőd, akkor jobb is, ha még most derül ki. Szerintem ez így egy tök korrekt hozzáállás, nincs min problémáznia.
33N
Pfff.. Hát, nem tudom, mit szólnék...
Most azt mondom, hogy semmit, tartozol neki, kifizeted, ez így becsületes. Ha közös lenne a kassza, az már azért bonyolítaná.
"Ha közös lenne a kassza" - Egyrészt az én vállalkozásom termeli a pénzt, de olyan szinten közös pénz, hogy szeretnénk saját házat építeni (még nincs konkrét terv, de benne van, mert szeretnénk gyereket).
És nem kölcsönbe adnám, hanem ajándékba (és nem is megyek bele, mire kell neki, mert nincs közöm hozzá).
Nem is feltétlenül a tartozás / pénz miatt vannak kétségeim, inkább az, hogy az exemnek adom...
A nők kicsit bonyolultak, és inkább abból lenne kellemetlenség, hogy mit foglalkozom a volt barátnőmmel, érzelmi alapból adom-e a pénzt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!