Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha csak simán tetszik nektek egy nő, féltékenyek vagytok rá, vagy csak akkor, ha már komolyabban tetszik?
Figyi, ha nem értitek a kérdést, nem muszáj ám válaszolni.
Úgy látszik ezen az oldalon nehezen megy az értő olvasás.
Szerintem meg nem tudsz értelmesen kérdezni!
Ki a fene lenne féltékeny arra a nőre,a ki egyszerűen csak tetszik? És mi az istennyiláért lennék féltékeny rá, ha komolyabban tetszik???
Ha féltékenykedni akarsz - féltékenykedj nyugodtan... (csak ne lepődj meg, ha pár napnál senki sem bírja ki melletted).
Te sem érted, jól van, alakul ez.....
Szerintem nem kellene félanalfabétáknak tovább rontani a helyzetet. Van itt olyan, aki ért magyarul?😱😱😱
Azt akarja kérdezni hogy :
Ha féltekenyek vagytok akkor nem csak tetszik a lany hanem komolyabban is éreztek e iránta.
Nő vagyok igy csak sejtem a választ.
De ha eztmondta neked egy fiu hogy kedvel de féltékenykedik akkor szerintem " a birtokat" felti. Azaz köllesz neki angyalom :D aztan higy mire azt a kapcsolat tobbi reszlete árulja el.
Senki nem mondott semmit, ezt hol írtam? Nem kell túlbonyolítani....
De valaki legalább megértette a kérdést, hurrá....✌️
Nem valoban nemmondtad.
Bocsi. Mondom nö vagyok s hajlamos ilyenekre :P pedig eskü szappanoperákat se nézek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!