Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha komolyabban tetszik nektek egy nö, milyen tempóban haladtok az ismerkedéssel?
Már rég megemlítettem volna...
24f
Mi 5 napig beszélgettünk nagyon sokat neten, amikor elhívott találkozni élőben is. Utána aznap még én írtam neki, hogy jól éreztem magamat és rögtön válaszolt, hogy szeretne újra látni.
Második randin kérdezte, hogy mit gondolok, el tudnék-e későbbiekben kapcsolatot képzelni vele. Mondtam neki, hogy azt hiszem, igen, akkor már fogtuk egymás kezét.
Harmadik randin elmondta, hogy szerelmes belém és megcsókolt, akkor lettünk egy pár.
Ez az egész a netes beszélgetéstől az összejövésig kb 3 hét volt, huszonévesek vagyunk, már két éve együtt:)
Az elején alig, vagyis ritkábban keresett, most egyre többet. Ez mindenképp jó jel.
De sztem nemcsak én érdeklem, ezért nem lép.
Szerintem fél a távolságtól. Gondolj bele magyar fizetésből nem fog tudni ugrálni hozzád.
Illetve úgy gondolom talonban tart hátha talál közelebb valakit. A beszélgetést gondolom élvezi...nem tudja mi legyen...
Tudom milyen ez én is kint élek. Mi lesz ha személyesen nem jöttök be egymásnak, vagy mi lesz ha igen? Szerintem ilyesmik kavarognak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!