Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Jobban zavarba jöttök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Jobban zavarba jöttök egy olyan lánytól, aki komolyabban tetszik, mint attól, akit csak testileg találtok vonzónak?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Én sokkal jobban zavarba jövök, igen.

23/F

2017. jan. 7. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
aham
2017. jan. 7. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Igen :-)
2017. jan. 7. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Egyértelműen.

Aki csak testileg tetszik ,az nem is nagyon tud zavarba hozni.

Viszont akit titkon szeretek, na az Ő közelében néha teljesen elveszítem az irányítást és össze-vissza hebegek-habogok hülyeségeket.:-)

2017. jan. 7. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
igen 25/F
2017. jan. 7. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Aki csak testileg tetszik sokkal hamarabb zavarba bír hozni, mivel a gondolataim középpontjában tudjuk mi áll vele kapcsolatban. Tehát nem fogok vele az időjárásról beszélgetni, hanem minimum áthallásos flörtbe próbálok bonyolódni.

Viszont aki valóban tetszik, azzal akármiről elbeszélgetek, csak hogy minél jobban megismerjem és ha olyan mederbe terelődik a téma sokkal inkább örülök neki, mintsem zavarba jönnék.

2017. jan. 8. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ne legyek ennyire statisztikabontó...

27/F Szóval kinőttem már egy ideje a hebegés habogásból. Vagy lehet rutint szereztem.. Ki tudja

2017. jan. 8. 01:01
 8/11 anonim ***** válasza:
aki nem csak testileg vonz az nehezebb, mert a másikkal valószínűleg beszéltem már, és utána nincs zavar. :)
2017. jan. 8. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:
aki csak testileg vonz* akart lenni
2017. jan. 8. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Hát én nem vágom ,hogy lehet zavarba jönni olyantól, akit csak meg akarsz dugni. AKire csak így tekintek, az iránt nem érzek semmit, szóval nem kezd el a szívem hevesen verni a közelében, max a farkam áll fel,de azt tudom kontrollálni, meg most akitől csak szexet akarok az nem különösebben izgat, hogy mit gondol rólam ezért tök laza vagyok a közelében, vagy ki tudja, talán rutint szereztem;-).

Viszont ha tényleg szerelmes vagyok valakibe, akkor akármennyire is vagyok tapasztalt, hirtelen nagyon gyorsan kezd verni a szívem, izgalomba jövök ha meglátom, de nem is elsősorban testben, hanem inkább lélekben leszek izgatott, sokszor már szimplán akkor is, ha csak szóba kerül a neve.

2017. jan. 8. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!