Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zugedneb kérdése:
A lánnyál mégnem járunk komolyabban de jövőhéten megyünk ranidira és én nagyon szeretem és meg szeretném csókolni de hamegtenném az nagyon égő lenne? Többi lent. NORMÁLISAN LÉGYSZÍ
Figyelt kérdés
már régóta ismerjük egymást és nekem nagyon tetszik elmondta h én istetszem neki(kb 2hónapja) rengeteget beszélgettünk és tényleg nagyon szeret és én is őt jövőhéten megyünk az első komolyabb randira mert eddig ott volt a barátnőlye is és az nagyok ciki lenne ha megcsókolnám?meg attól is tartok h Ha megtenném nem lennék elég jó neki? mert ő már tapasztaltabb ilyen téren mígén csak1X csókolóztam.2012. aug. 12. 11:11
1/7 anonim válasza:
barátnője pontos j....:D
amúgy igen, ha akar úgyis lépni fog
2/7 anonim válasza:
ohh de lennék a tapasztaltabb fejemmel a helyedben újra tizenéves..1percig nem gondolkodnék,h lesmároljam e.. :D 30f
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, de én félek h elég jó vagyok e neki:DDD
2012. aug. 12. 11:35
4/7 anonim válasza:
szerintem ne aggódj (hanem fogj egy helyesírási szótárt) mert nem lehet gáz, ha mindketten szeretitek egymást :) legfeljebb ha vele elsőre nem is megy rendesen a csók, majd belejössz :D senki nem csókkirályként születik. :) próbáld meg szerintem! good luck! drukkolok. :) 15F
5/7 anonim válasza:
butaság e miatt aggódni! nem a csókon fog múlni hogy elég jó vagy e neki vagy sem! ha szeret úgyis tök mind1!egyébként hány évesek vagytok? sok sikert! ;)
14/L
6/7 A kérdező kommentje:
Mint te ...kemény egy nappal vagyok nála idősebb:DD
2012. aug. 12. 16:51
7/7 anonim válasza:
mai napig bánom h nem smároltam le 15 évesen 1 13 éves,igen fejlett csajszit.. ;) 10cm re volt.. bombázó most is..jóban vagyunk,de nyilv más lett volna minden ha megteszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!