Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő miért akart meghívni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő miért akart meghívni egy italra, csak mert apró szívességet tettem neki?

Figyelt kérdés

Péntek este bár mosdójából jött ki egy lány, látom a cipője talpára rátapadva egy wc papírt húz és nem vette észre. Gyorsan szóltam neki viccesen hogy csini a szetted csak a cipődhöz nem illik az a kiegészítő. Nevetve megköszönte és mentünk tovább.

Egy óra múlva kimentem egy következő italért a pulthoz, és ugyanaz a lány megszólít, aztmondja hogy már mindenfelé keresett, meg milyen aranyos vagyok hogy szóltam neki és meghívna egy italra.

Egy ilyen miatt???

2023. dec. 25. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Könnyűcsaj valszeg
2023. dec. 25. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
10. Már a csajjal koktélozik :)
2023. dec. 25. 12:46
 13/14 A kérdező kommentje:

# 9

mit jelent az hogy incel? és hogy nyominger?

2023. dec. 25. 12:58
 14/14 A kérdező kommentje:

# 10

igen,de eddig nem voltak jó válaszok, talán te tudsz.

2023. dec. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!