Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek jelent valamit, ha egy férfi nagy szívességeket is megtesz a kedvetekért?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 22:01
1/12 anonim 

válasza:

semmit, tapasztalat alapján alap dolognak fogják fel és késöbb eltussolják v lekicsinylik azt esetleg meg sem történtnek állítják be
2/12 anonim 

válasza:

Már az nagy szivesség lenne, ha lehajtaná a wc ülőkét, dolga végeztével. Vagy kezet is mosna, na az lenne ám a nagy szám.
3/12 A kérdező kommentje:
#2 ne itt töltsd ki a dühöd ha egy kreténhez mentél hozzá.
2022. máj. 15. 22:17
4/12 anonim 

válasza:

Mindegyik ilyen sajnos, extrem sportnak fogják fel a pedantériát. Fogadjunk te is úgy hagyod a klozet tetejét.
5/12 anonim 

válasza:

Szívességet soha nem fogadok jól, ha nem kértem.
6/12 anonim 

válasza:

Tudom, hogy jó nő vagyok. Sok és nagy szívességet megcsinálnak a pasik. Csak a reményért.
7/12 anonim 

válasza:

Nem igazán értem a kérdést. Azt jelenti, hogy párkapcsolatban vagyunk, vagy barátok, erről nyilván a másiknak nincsenek kétségei. Idegenektől nem kérek szívességet.
8/12 anonim 

válasza:

Mi számít nagy szívességnek?
Nekem már az egészen aprók is sokat tudnak jelenteni amúgy. 🙂
10/12 anonim 

válasza:

Azt, hogy egy csicska. Én nem fogok rá vigyázni, hogy ne hagyja magát kihasználni, ettől függetlenül megvan a véleményem az ilyen kiskutyákról. Normális férfinek van tartása és nem hever a lábaim előtt, amíg nem kölcsönös a dolog köztünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!