Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek jelent valamit, ha egy férfi nagy szívességeket is megtesz a kedvetekért?

Ha kéretlen szívesség, akkor inkább kellemetlen szituba hoz, hisz egyértelműen egyre nyíltabban mutatta ki, hogy bejövök neki. Ekkor legtöbbször, csak, hogy ne hozzam őt túlságosan zavarba, inkább játszom a hülyét, mintha nem esne le, hogy bejövök neki és nagyon sokat emlegetem a párom. De volt már mikor semmilyen célozgatás nem ért célba és konkrétan meg kellett mondanom neki, hogy amit csinál az számomra kellemetlen, szeretem a párom és ha folytatja ezt a viselkedést csak azt éri el, hogy szóba se fogok állni vele.
Viszont, ha én kértem ezt a szívességet, akkor biztos, hogy olyan a kapcsolatunk, hogy mertem kérni tőle ilyen szívességet, és teljesen biztosra tudom, hogy nem érti félre a helyzetet és nem képzeli be magának, hogy azért tőle kértem segítséget, mert ő álmaim férfia.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!