Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El lehet azt várni egy férjtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet azt várni egy férjtől, hogy a feleségével tiszteletlenül bánó rokonait helyre tegye? Anyuka, apuka, testvér, bárkit. Tehát hogy megvédje az asszonyt, hogy rászóljon ezekre a családtagjaira, ilyesmi.

Figyelt kérdés
nov. 3. 23:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%

5 De azt várok el amit akarok! Semmi közöd hozzá!

Senki nem kényszerít senkit.

"Ő dönti el, hogy szembe megy-e a nő miatt a családjával vagy sem!"

Én meg más meg eldönti, hogy ha nem állnak ki mellette (nem, nem kell mindenben igazat adnia), akkor kbszm-e vagy nem.

Egy normális szülő meg nem ugat bele a gyereke életébe.

nov. 4. 03:52
 12/40 anonim ***** válasza:
3%

"5 De azt várok el amit akarok! Semmi közöd hozzá"

Nem, nem várhatsz el azt, amit akarsz.

Ez nem úgy működik, hogy a feministák a 12 pontjukat kifüggesztik, és a férfi világ majd behódol, barátom. Fogalmad sincs, miről vakerelsz.

Habár, tudod mi? Csináld.

Ha a pasinak vannak valódi értékei, nem fog összeveszni az apjával egy nő miatt. Tengernyi nő van a világon, apa viszont csak egy.

nov. 4. 03:59
 13/40 anonim ***** válasza:
80%

Pedig de...azt várok el amit akarok, ha a fejeden pörögsz is.

Nem kell miattam változnia senkinek se, olyan amilyen...max lépek vagy nem is kezdek vele.

Te a feministát/ feminizmust kevered a feminácival.

Olyan férfit nem is választok, aki hagyja hogy beleszoljanak az életébe. Mint írtam egy szülő meg a gyereke döntéseit elfogadja és ahogy én se beszélem a párom az apja ellen pl, úgy az apja se beszéljen ellenem.

Egyik anyós/ após jelöltemmel se volt sose gondom.

nov. 4. 04:49
 14/40 anonim ***** válasza:
79%

#10 habár a válasz nem nekem szól, de hogy jön ide a feminizmus? :D

Nagyon durván zavarhat téged, hogy a nők is emberszámba vannak véve manapság...

nov. 4. 06:10
 15/40 anonim ***** válasza:
93%

"A család szent, és a férfi maga dönti el azt, hogy szembeszáll-e a családjával a nő miatt"

Az a család amelyik megérdemli hogy szentként kezeld nem fog beleugatni a kapcsolatodba és nem fogja bántani a párodat, akkor sem ha nem ért egyet a döntéseddel.

Amelyik viszont igen, az téged sem tisztel, hiszen ha azt a nőt te választottad, neked így jó ahogy van és ők kritizálják akkor kvázi téged kritizalnak. Ez viszont szerintem nem kérdés hogy megéri e a konfrontaciot ha már ketten vagytok piszkálva.

Persze a legjobb családban is vannak kisebb surlodasok, de azért is kell a párod mellé állni mert végső soron vele élsz együtt, ő a jövőd, nem a szülők. Mondok egy piti példát: gyerekszoba színét, a párod kékre szeretné, neked tök mindegy ezért beleegyezel. Majd jön anyukád és közli hogy inkább sárgára kellene. Te akkor bologatsz hogy jól van anyu, akkor legyen sárga? Végülis nem a feleséged hordja ki és szüli meg a gyereket? Nem ő fog nap mint nap abban a szobában lenni? Akkor is inkább anyukádnak adnál igazat csak mert hát a család az szent és sérthetetlen?!

És most ne erre az egy témára hegyezd ki a választ, írtam hogy csak egy piti példa, de léteznek ilyen és ehhez hasonló szituációk az életben rendszeresen, meg nyilván ennél durvábbak is, csak szemléltetni akartam.

nov. 4. 06:35
 16/40 anonim ***** válasza:
28%

Minden családtaga jántja?

Ha mindenki így tesz akkor nem lehet hogy a feleséggel valami baj van?

Vad idegen emberek se csinálnak ilyet de a családtagok igen akkor annak oka van. Inkább a feleséggel kellene elbeszélni mert nyilván oka van és ha az ok valós akkor a saját gyerekemet is le fogom szidni ha homokkal dobálja meg az ottani gyerekeket és pont lesz.rom hogy a gyerekem ha nincs igaza.

Na a feleséged kb ugyan ez ha igaza van nyilván megvéded de ha nincs és úgy is megvéded akkor egy fo..atékos vagy.

nov. 4. 07:13
 17/40 anonim ***** válasza:
69%

"családtagok igen akkor annak oka van"

Mert ugye nem láttunk még olyat hogy egyformán hülye az egész család.

De mégha tényleg a feleséggel van is gond és nem a családdal, akkor sem a család dolga ezt helyre tenni, hanem a házastársaknak egymás között. El lehet mondani kulturáltan hogy "te Józsi, az Erzsi viselkedése nekünk nem tetszett mert ezt vagy azt csinálta, kérlek beszélj vele hogy ez így nincs rendben".

És ha Józsi is úgy ítéli hogy nem a családdal van gond akkor beszélgessen el Erzsivel. De ne a család akarjon rögtön ítélő bíróságot játszani.

nov. 4. 07:56
 18/40 anonim ***** válasza:
40%

17...

Az én anyám egy fogyatékos barom (beteg) de mivel nevelőotthonba nőttem fel így megtehetem hogy így nevezem és nekem még mindig több jogom van így nevezni mint bárki másnak , az öcsém aki a lépcsőházba alszik és b.szik az életére 25 évesen szintén egy életképtelen kis g.ci el is küldöm a b.dös .urva anyjába. namost ilyen helyzet is van és akár lehet hasonló másnak is.

így pontosan a családtagoknak van joga beszólogatni. Az meg hofgy mindenki hülye te meg vagy a kivétel ugye tudjuk hogy mennyire irreális. Ha meg fogyatékos a nő akkor fogja kapni az ívet az életében és ezek között a legjogosabb és korrektebb ha a családtagoktól jön nem pedig random idegenektől.

nov. 4. 08:02
 19/40 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem elvárás hanem elemi minimum.
nov. 4. 08:12
 20/40 anonim ***** válasza:
47%

#18 de most hogy jön ide az hogy a csaladtagok egymásnak mit és hogy mondanak?

Itt most nem arról van szó hogy te anyádat meg a testvéredet hogy nevezed, vagy ők téged hogy. Hanem hogy ők mit mondanak és hogy nevezik a párod. Nagyon nem egy a kettő.

nov. 4. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!