Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El lehet azt várni egy férjtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet azt várni egy férjtől, hogy a feleségével tiszteletlenül bánó rokonait helyre tegye? Anyuka, apuka, testvér, bárkit. Tehát hogy megvédje az asszonyt, hogy rászóljon ezekre a családtagjaira, ilyesmi.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:43
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
nyilván
tegnapelőtt 23:52
 2/35 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk ez alap. A Férjem senkinek sem tűri, hogy bántson. Mondjuk nem kell engem annyira védeni sem, mert van szám és ki tudok állni magamért . Pszichológiát végeztem és valahogy mindig vissza tudok szólni úgy, hogy a másik meg se tudjon nyikkanni, helyette inkább elszégyelli magát.
tegnapelőtt 23:56
 3/35 anonim ***** válasza:
62%
Elvárni nem lehet, ez az ő döntése, hogy mit tesz. Te meg vagy elfogadod vagy nem.
tegnapelőtt 23:58
 4/35 anonim ***** válasza:
86%
El lehet várni, igen. Egyrészt a ne tűrje el, hogy a párját bárki bántja, egy férfi ezt nem hagyja. A másik, én is megvédem őt, ez alap.
tegnap 00:03
 5/35 anonim ***** válasza:
13%

Nem lehet elvárni.

A nők folyton azzal jönnek hogy nem a pasi tulajdona, meg a többi feminista szövegelés.

A másik oldalon ez nem érvényes?

Nem kényszeríthet a nő SEMMIT egy férfira!

Ő dönti el, hogy szembe megy-e a nő miatt a családjával vagy sem!

Egyébként meg szubjektív tapasztalatom az, hogy családdal nem éri meg egy nő miatt összerúgni a port. A nő simán leléphet (mert végső soron, ő egy idegen a pasi életébe, akit az élete egy adott pontján ismert meg), de az apja meg a báttyja mindig ott lesz a pasi mellett.

tegnap 00:21
 6/35 anonim ***** válasza:
79%
Az hogy megvédd azt akit szeretsz nem elvárás, hanem elemi ösztönös viselkedés. Mindazonáltal családtagnál azért ennél bonyolultabb a dolog. Ott nem vitát kell szítani, hanem közelebb hozni kellene feleket, de ha vita van akkor egyértelműen a párja mellé kell állni.
tegnap 00:39
 7/35 anonim ***** válasza:
95%

#5 hát végülis lehet alamuszi módon is végighallgatni, ahogy a rokonok vegzálják a nőjét.

Ez nem is férfiatlanság, hanem tiszteletlenség. De igen, p.cstelenség is.

Amúgy azt is odaírtam: nekem alap lenne, hogy megvédem a párom a saját családtagjaimmal szemben is, pedig nem vagyok férfi.

Persze nyilván ez attól is függ, kinek van igaza.

De ebbe belekeverni a feminizmust dőreség, nyilván azért jutott még erről is eszedbe ez, mert feminizmus-ellenes vagy. Remélem azért nőgyülölő (még) nem.

Nem vagyok a férfi tulajdona? Nem. Nem is csak a tulajdonodat véded meg, hanem a szerettedet... Bár ezt minek magyarázom egy olyannak, mint te, nyilván ezek ismeretlen fogalmak nalad. Inkább sirasd az életed, hogy nem volt elég f.sszal születni, a nőknek is vannak jogaik, nem csak neked. És minden apróságnál hozd fel a feminizmust, mert ez boldoggá tesz.

tegnap 01:23
 8/35 anonim ***** válasza:
81%

#5 Volt valaha bármilyen emberi kapcsolatod bárkivel is, vagy csak a neten olvasol ilyesmiről?😂

bip bup kicsi robot, most frissítsd az információidat: az emberek között teljesen természetes, hogy szóvá tesszük, ha az egyikünk tiszteletlenül bánik a másikkal. Ennek nincs köze hatalmi harcokhoz, meg hierarchiához, meg dominanciához, meg red pillezéshes, meg emancipációhoz, meg anyám kinjához, egészen egyszerűen csak az a normális viselkedés, hogy szóvá teszed a bunkóságot.

Pláne olyankor, ha TE vagy a kapocs a két ember között (barát/társ/ismerős összezördülése a családtagoddal)

tegnap 01:47
 9/35 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
tegnap 01:57
 10/35 anonim ***** válasza:
10%

Ez akkor sem jelenti azt, hogy a feminizmust be lehet vinni egy pasinak a családjába.

A család szent, és a férfi maga dönti el azt, hogy szembeszáll-e a családjával a nő miatt. Bár gondolom egy feminista azt is elvárná, hogy apa és fia között meghasonlás támadjon miatta.

Nem semmi, logikád van.

tegnap 03:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!