Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltörölnétek ti is a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltörölnétek ti is a házasság intézményét?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag semmi értelme. A házasságok fele válással végződik, másik hányada meg csak azért nem, mert nem mernek/nem tudnak kilépni belőle különböző okok miatt.

Na az meg a nevetség csúcsa, amikor valaki 2-3-szor mondja ki a "boldogító igent".

Természetesen a jogszabályok is változnának. Gyerek neve, öröklés, közös vagyon stb.

nov. 1. 15:38
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
83%
Én nem.
nov. 1. 15:39
 2/38 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Aki akarja, csinálja. Aki nem, az ne. Miért kéne eltörölni valamit, ami neked nem tetszik?

Ennyi erővel nem iszom alkoholt, akkor tiltsuk be.

nov. 1. 15:39
 3/38 anonim ***** válasza:
70%
A gyerek nevéhez és az örökléshez most sincs szükség házasságra.
nov. 1. 15:43
 4/38 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Én házasodni akarok.

De nem való mindenkinek a házasság, ez is tény.

nov. 1. 15:43
 5/38 anonim ***** válasza:
65%
Válásnál csak akkor segit a bíróság bármiben is (vagyonmegosztás, gyermek lathatás gyt stb)ha házasok voltak.
nov. 1. 15:52
 6/38 anonim ***** válasza:
66%
Valóban nincs sok értelme, de aki szeretne miért ne tegye?
nov. 1. 15:52
 7/38 anonim ***** válasza:
10%

Nem.

De kötelezővé tenném az 1 éves együtt élést előtte, és az orvosi szűrést termékenységre, mind a 2 félnek.

Így kiderülne, hogy milyen együtt lakni a másikkal, meg nem 4 év és a 17. magán doki - természetgyógyász - látnokgyógyítócsaló után derülne ki, hogy terméketlen valaki.

nov. 1. 15:55
 8/38 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó, tán becoptad??
nov. 1. 15:57
 9/38 anonim ***** válasza:
6%
Én inkább azt vezetném be, hogy ezt is meg kelljen újitani x évenként, mint a személyi igazolványt. Ha nem újitasz, érvênytelenné válik.
nov. 1. 16:02
 10/38 anonim ***** válasza:
3%

7. vagyok. Komolyan érdekel, hogy akik lepontoztak, miért tették?

- Valóban akkora gond lenne, hogy "tét nélkül" ismerd ki a másik szokásait együttélésnél?

- NAGYON SOK, kapcsolatot látok csúnyán befejeződni, mikor kiderül, hogy nem lehet baba. Akkor minek elkezdeni?

nov. 1. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!