Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság után kinek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság után kinek volt hamar válása?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már lassan egy évtizede, de esküvő még csak most volt. Viszont az utóbbi időben már nagyon idegesít minden apró dolog, az is lassan, ha levegőt vesz, alig várom, hogy egyedül legyek, és nem szeretem, ha hozzámér. Állandóan megtetszettek mások is. Viszont nagyon jó társ volt, sok mindenen keresztül mentünk. Ha arra gondolok, hogy vége, szomorú vagyok, és érzem, hogy valami jót veszítenék el, viszont félek, hogy így meg nem fogok tudni élni, de attól is félek, hogy olyasvalakit engednék el, akivel minden ami kívülálló szemmel látszik, tökéletes, viszont csak nekem nem :(
okt. 28. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezen gondolkozol, ott már momdegy. Minden kapcsolatnak van jó oldala is, és veszteséget élsz meg akkor is, ha egy nem túl jó kapcsolatnak van vége. Ne várd meg, hogy gyereketek szülessen.
okt. 28. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Neked nem való házasság. Nekem sem, ezt időben felismertem.
okt. 28. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz, hogy neki nem való. Ezt a mostani párját nem szereti, ennyi. Csak bizonytalan, hogy mi a helyes lépés.
okt. 28. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha 10 éve együtt vannak, és most kezdi el nem szeretni, akkor tényleg a házasság nem való neki. Mert abban pont ez a nehéz, hogy próbálni kell együtt változni, évtizedeken keresztül, elvben ugye örökre jó társa lenni a másiknak. Itt simán arról van szó, hogy megkopott egy kapcsolat, és a válás előbb merül fel, mint a javítás.
okt. 28. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Egyszer egy esküvőn megdugtam a menyasszonyt a buli végén, na akkor az mit mondjon🤣
okt. 28. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

4es nagyon merész kijelentéseket teszel egy ismeretlen emberre 3-4 mondat alapján.

A legtöbb második házasságban nincs válás, ehhez mit szólsz. Az elsőt nem javították meg,a masodik sikerült.

Nahát.

okt. 28. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Az egy illúzió, hogy a következő személyt 10 év múlva is ugyanúgy fogja szeretni. Ugyan már... Ez a kapcsolatok rendje, ha az ember nem tesz érte, ez a vége.
okt. 28. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Van ez így... Egy ismerős pont nemrég mesélte, hogy mindkét gyereke kb 1 év után vált el, nagy csinadratta esküvők után.

Sajnos ez sokszor előfordul egy hosszú kapcsolatban, hogy mire kipipálták a nagy pontot az életükben, hogy esküvő, lement a stressz, akkor rájönnek, hogy nem a házasság oldotta meg az alapvető problémáikat. A másik ilyen pont a gyerek téma szokott lenni:(

Szerintem kizárólag saját magadra hallgass, ne foglalkozz vele, hogy kívülről minden szépnek látszik.

okt. 28. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!