Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet kezdeni egy energiav...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy energiavámpír férjjel?

Figyelt kérdés

24/48 a beosztásom, otthon mosok főzök takarítok gyereket nevelek.

De folyton ugráltat a férjem.

Semmi időm magamra.

Kitalált egy birkózást a lányomnak, de nekem kell vinnem, ott ülni vele 2 órát, most akkor tényleg egy tételt sem tudok megtanulni decemberre, mert semmi időm nem lesz?

De ha mondjuk én akarnék eljárni sportolni, nem lenne rá időm.

Azon gondolkodtam hogy elköltözöm, de akkor sem lehet megszabadulni tőle hiszen itt a közös gyerekünk. Akkor azért járna a nyakamra.

Folyton hívogat ha dolgozok, sír a lányom is a telefonba mert a férjem nem bír el vele. Dolgozok és ott zaklat fel folyton az itthoni problémákkal.

Tudom hogy egy energiavámpír aki belepusztul ha nem tud irányítani, feladatokat kitalálni nekem, de mégis hogyan szabaduljak meg tőle.

Hiába mondom neki hogy tanulnom kell, vagy olvasni szeretnék, vagy a mosogatással még nem végeztem, vigyem el neki a belépőkártyáját mert itthon hagyta.

Elegem van. A volt felesége lejárt egy héten 2szer táncikálni, este beborozott és sz@rt a fejére.

Engem miért nem hagy élni?

okt. 29. 09:10
1 2 3
 21/27 Grizesteszta ***** válasza:
19%
Jókat mulatok a GYK-n, de ket dolgot nem ertek. Egyreszt, hogy a regelok 90%-a miert anonim? Masreszt meg, hogy egy maga is anonim a sok egyarant anonim hozzaszolasbol hogy a budos francban tud szemelyeket elkuloniteni es raadasul hozzaszolasokat osszekotni posztoloval...
okt. 29. 11:03
 22/27 Grizesteszta ***** válasza:
Kerdezo, ez valoban nem egy jo allapot, de a valas elott azert meg a sarkadra kellene allni, ksptsl hozza tanacsokat! Sok sikert!
okt. 29. 11:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azon sokat gondolkodtam hogy mit rontottam el"

Két dolgot.

1. Hozzámentél.

2. Engeded, hogy ugráltasson.

"Mondjuk az exem sem volt egy csoda"

Tudom, még korai erről beszélni, de ha végre megszabadulsz a mostani férjedtől, azért kicsit emeld magasabbra a lécet! Eleve ilyen igénytelen bunkókkal, meg frusztrált, mentálisan sérült kontrollmániás hülyékkel tilos összejönni!

okt. 29. 11:09
 24/27 A kérdező kommentje:

Utolsó.

De ugye azt tudod hogy nem a legszemetebb énjüket veszik elő az udvarlási szakaszban?

Nem vagyok viselkedés elemző, van aki marhára el tudja titkolni a valódi személyiségét, akár évekig.

Ha meg alaposabban szűrtem volna akkor még szűz lennék.

21 szerintem ő egy elhagyott ex, vagy olyan akit elhagytak valaki másért, így megegyezte, esetleg m~g vitába is szállt a kérdés alatt.

okt. 29. 11:22
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem laktál velük, fogalmad sincs, mit csinált a volt felesége. Az, hogy azt hallottad, azt mondták, véletlenül sem jelenti azt, hogy tudod.

Miért nem váltok el? Ahogy fentebb javasolták, váltva nevelhetitek a gyereket.

okt. 29. 12:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen, tudom. Tisztában vagyok vele, hogy sokan képesek nagyon jól megjátszani magukat. Viszont ez mihelyett kiderül, onnantól nem érdemes tovább tűrni, mert azzal csak azt éred el, hogy további értékes éveket dobsz el az életedből.

"Ha meg alaposabban szűrtem volna akkor még szűz lennék."

Miért, heti két dugás - természetesen akkor, és úgy, ahogy őméltóságának megfelel - megér annyit, hogy egy házicseléd legyél?

Amúgy meg nem csak a két véglet létezik...

okt. 29. 12:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik ez a férfi utál téged. Mi másért akarná, hogy a lelked is kidolgozd?

Tudja nagyon jól, hogy tanulnod is kell, de nem érdekeli.

Nézd meg mi történik, ha kb semmit nem teszel meg érte. Hanyagold a házimunkát, ne legyél mindig otthon. Ha viszed a gyereket edzésre tanulj míg ott vagy vagy ha nem akarja a gyerek annyira irasd ki onnan. Foglalkozz többet magaddal.

Ha nem javul a helyzet ott kell hagynod, mert ez így nem élet.

tegnap 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!