Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy energiavámpír férjjel?
24/48 a beosztásom, otthon mosok főzök takarítok gyereket nevelek.
De folyton ugráltat a férjem.
Semmi időm magamra.
Kitalált egy birkózást a lányomnak, de nekem kell vinnem, ott ülni vele 2 órát, most akkor tényleg egy tételt sem tudok megtanulni decemberre, mert semmi időm nem lesz?
De ha mondjuk én akarnék eljárni sportolni, nem lenne rá időm.
Azon gondolkodtam hogy elköltözöm, de akkor sem lehet megszabadulni tőle hiszen itt a közös gyerekünk. Akkor azért járna a nyakamra.
Folyton hívogat ha dolgozok, sír a lányom is a telefonba mert a férjem nem bír el vele. Dolgozok és ott zaklat fel folyton az itthoni problémákkal.
Tudom hogy egy energiavámpír aki belepusztul ha nem tud irányítani, feladatokat kitalálni nekem, de mégis hogyan szabaduljak meg tőle.
Hiába mondom neki hogy tanulnom kell, vagy olvasni szeretnék, vagy a mosogatással még nem végeztem, vigyem el neki a belépőkártyáját mert itthon hagyta.
Elegem van. A volt felesége lejárt egy héten 2szer táncikálni, este beborozott és sz@rt a fejére.
Engem miért nem hagy élni?
1.nem veszed fel a telot munakidoben.
2.kozlod vele h innentol o viszi a gyereket edzesre.
3. Leosztod a hazimunka felet neki. ES NEM CSINALOD MEG HELYETTE!
4.tanulj meg hatarozottan NEMet mondani.
#6-os vagyok!
Valóban nem tisztel, mert különben meg lehetne vele beszélni a dolgokat.
Én a 30 év alatt soha nem kiabáltam, veszekedtem a feleségemmel, mert tisztelem és szeretem. Ő nem eszköz, hogy használjam/kihasználjam.
Nagyobb srácként (18 éves) az apámat egyszerűem úgy szoktattam le, hogy megmondtam neki, nem fogom csinálni. Amikos kitalált spontán dolgokat, akkor én is kitaláltam, hogy most ezt csinálom, és nem azt, amit ő akar… Volt morgás, ugatás, de majd megbékélt.
Anyám soha nem tudott nemet mondani és ezt ő kihasználta. Ugyanilyen a bátyám. A felesége egy victim személyiségű és teljesen kihasználja. Nem csak ugat vele, de mindenét ő a hibás, még azért is, amit a bátyám rontott el. Néha még le is idiótázza… Nem csak bunkó modor ez, de tiszteletlenség is a javából.
neki ez tök természetes és nincsen semmi lelki ismereti furdalása, hogy a saját feleségét hülyének nézi…
Vagy állj a sarkadra, vagy hagyd el, mert a következő lépés akár a tettlegesség is lehet. Csak egyszer húzza meg a hajad és utána, meg jön a pofon.
Vannak emberek, akik nem tisztelnek senkit, csak önmagukat nézik.
5ös.
Linkeld már be azt a kérdést, hol van?
Vádol azzal hogy szeretőm van.
Aztán este meg jön bocsánatot kérni.
Szerintem egy repülő lepkére is féltékeny.
Nárci energiavámpír. Jó, hát ha nem válik el nem érdekel. Akkor sem akarom az ő életét élni hanem a sajátomat.
Had vádoljon!
Mondd meg, hogy magadra sincs időd, nem ám szeretőre.
Ja és válj el!
Nem egy kérdés, hanem több kérdés alatti hozzászólások. Inceles kérdések, ki fizessen a randikon, a közös életben ki mit álljon, közös vagy külön kassza, házimunkából fakadó párkapcsolati konfliktusok, rengeteg van. Aki figyel, felismeri. Az ex egy szelet csokit sem vett, benzinpénzt kért, kajálni meg szexelni járt hozzád, de felvállalni és elköteleződni nem akart, a férjed viszont tudott udvarolni, étterem, parfüm, ez-az, anyagi biztonságban tart titeket a közös lányotokkal, néha közös építkezés is említésre kerül. És hogy ehhez csak önbizalom kellett meg elhinni, hogy jár minden jó...
De rendben, vegyük úgy, hogy az nem te vagy. Teljesen mindegy igazából, ez a férfi akkor is egy szr választás volt, és gondolom, anyagilag ki vagy szolgáltatva neki, életszínvonal-csökkenéssel járna a válás, azért nem dobbantasz.
Inceles kérdésekkel ki foglalkozik?
Látom hogy vannak, de én nem magyarázkodok neked mivel amiket írsz, amikkel vádolsz, az nem kapcsolódik ide.
Én is láttam már sok áldozat hibáztató választ, mégsem állítom hogy az te vagy már megint.
Te lehet hogy egy csalódott ex vagy akit elhagytak, ne vetítsd ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!