Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom folyamat "önbizalomtréningel" rajtam ami mellett az én önbizalmam párhuzamban megy lefelé?
Olyan érzést kelt bennem a párom minél jobban megismerem, mintha csak önmagát szeretné a kapcsolatunkban ill csak azt szeretné bennem hogy szeretem, azaz nem engem hanem azt hogy Ő szeretve van.
Számtalan "jelből" tűnik így.
Példák:
- ha történik velünk vmi vucces sztori csak magáról mesél mikor elmesélni vkinek, nem azt hogy mit hogyan csináltunk, meg én is amiből mi sült ki, hanem csak ő miket próbált amibol milyen vicces lett.
- rengeteg az én én kezdetu mondata, amikor beszélgetunk, javarészt csak rola van szo(en is mesélek beszélek meghallgat de az vmi mellékesként fut csak mindig)
- vadabb szenvedélyesebb szex után(elott alatt) soha nem mond olyat hogy en hoznám ki belőle hanem magát kezdi futtatni hogy ha nekem jo volt akkor ő milyen "istenkirály"(na jo párszor megemliti ha féltékeny vagyok hogy nyugodjak meg, ez nem ugy megy h mindig állna neki csak ha en ott vagyok)
- ha kinyúlunk mindketten mert mondjuk fent voltunk 48 72 orát vagy akármi, es hirtelen beájulunk az ágyba, akkor is magán kezd mosolyogni hogy mennyire kiterült
- nem nyujt semmit önzetlen pl csak akkor massziroz meg, ha én is.
- ha féltékeny folyamat arra késztet hogy mantrázzam hogy nekem csak ő kell senki más mennyire imádom stb stb es ezzel is nővelve az egóját
- vagy megdícsérteti magát ha új cuccokat vesz(ugye milyen jol néz ki a felsője? Ugye milyen jol megcsinálta a fodrász a haját?stb) ellenben én soha bókot nem kapok(belőlem nem jön ez a "bókkicsikarás" hogy ugye milyen jo a hajam, körmöm, ékszerem, p.ncim akármim?)
Az addog oké hogy neki kúszik az egekbe az hogy egyre szuperebbül érzi magát mellettem meg "istenkirálynak", de ez kezd odáig fajulni pl ha komolyabb lenne hogy pl ő tologatja az eljegyzést és még én örülhetek majdan annak ha végre kegyből eljegyez ez az "istenkirály", plusz vele párhuzamban az én önbizalmam viszont csúszik lefelé a béka s.gge alá!
Ja es komolyan én már azért kamuféltekenykedem hogy erősítgessen ő engem mennyire de mennyire imád és csak én vagyok q mindene.
De amugy ez belőlem nem jön hogy így kicsikarjam nem is belole, de bárkiből azt hogy "habókoljanak" nekem.
Minek vagy még vele? Egészséges ember menekül egy ilyen kapcsolatból, önként nem idegenek anonim tanácsát várja.
+ keres egy jó pszichiátert mert rádférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!