Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy energiavámpír férjjel?
24/48 a beosztásom, otthon mosok főzök takarítok gyereket nevelek.
De folyton ugráltat a férjem.
Semmi időm magamra.
Kitalált egy birkózást a lányomnak, de nekem kell vinnem, ott ülni vele 2 órát, most akkor tényleg egy tételt sem tudok megtanulni decemberre, mert semmi időm nem lesz?
De ha mondjuk én akarnék eljárni sportolni, nem lenne rá időm.
Azon gondolkodtam hogy elköltözöm, de akkor sem lehet megszabadulni tőle hiszen itt a közös gyerekünk. Akkor azért járna a nyakamra.
Folyton hívogat ha dolgozok, sír a lányom is a telefonba mert a férjem nem bír el vele. Dolgozok és ott zaklat fel folyton az itthoni problémákkal.
Tudom hogy egy energiavámpír aki belepusztul ha nem tud irányítani, feladatokat kitalálni nekem, de mégis hogyan szabaduljak meg tőle.
Hiába mondom neki hogy tanulnom kell, vagy olvasni szeretnék, vagy a mosogatással még nem végeztem, vigyem el neki a belépőkártyáját mert itthon hagyta.
Elegem van. A volt felesége lejárt egy héten 2szer táncikálni, este beborozott és sz@rt a fejére.
Engem miért nem hagy élni?
Azon sokat gondolkodtam hogy mit rontottam el, hiszen az ex felesége élte a saját életét, sőt ő ugráltatta a férjemet hogy hordja éveken keresztül vívásra a nő fiát.
Valamit én csesztem el hogy most teljesen leural és nincs semmi lehetőségem kiszállni a mókuskerékből.
Ja meg most beteg a lányunk, csupa takony, köhög, de akkoris vigyem el edzésre.
Ő találta ki a birkózást akkor miért velem akarja csintatni.
Csak egy megoldás van, amit te is tudsz.
Ebben a gyereked is tönkre megy.
Kiírtad már pár hete.
El kell válni. Ennyi idő ember már nem változik.
Azt rontod el, hogy ő füttyent te meg ugrassz. Mondj nemet. Illetve jobb lenne ha simán elhagynád, de addig is kezd el meghúzni a határaidat.
Ha elváltok nem fog a nyakadra járni, mert ha megteszi, akkor feljelented zaklatásért. A bíróság majd szépen meghatározza az időpontot, amikor át kell adnod a gyereket láthatásra, meg amikor vissza kell vinnie, ezen kívül nem kell beszélned vele, nem kell felvenned a telefont, nem kell válaszolnod az üzeneteire sem.
Ugyan ilyen a bátyám és az apám. Fater, 87 évesen még mindig ugráltatná a 84 éves anyámat, csak már nem ért dolgokat és nem is bírja csinálni. Aki ilyen az mindig ilyen marad! Magának való, önző és parancsoló, akaratos.
Vannak emberek, akik képtelenek a normális közös életre. A férjed is olyan spontán ember, aki gondol egyet és annak meg kell lennie? Mert az a legrosszabb, hogy megálmodja és ötperc múlva azt kell csinálni, mert vagy besértődik vagy ugat és az egész napodat tönkre teszi…
Az ilyen embert csak a saját érdekélt nézi, és nem fogja érdekelni, te mit akarsz.
Vagy eltűrőd egy életen át, vagy elválsz, mert ő változni nem akar és nem is fog.
Csak a gyerek sínyli majd meg.
Te, ezt tűrőd és ő ezt kihasználja. Vagy a sarkadra állsz, és megmondod, hogy te, ezt nem fogod csinálni!... Mert mindig hülyének fog nézni.
És ezt én hol találom? Van ilyen kérdés amit írsz?
Annyi biztos hogy tanár nem kellene, nekem olyan bzisak,ebből kifolyólag nem volt ilyen exem.
De volt autószerelő, csak az nagyon igénytelen, koszos volt úgyhogy elhagytam.
Aki ingyen cselédet keres az ne akarjon engem 😇
6os hát ilyen emberek vannak.
Igen, kitalál valamit annak úgy kell lennie mert hiszti vagy ordibálás van.
Én még mindig iszom a levét annak hogy nem tudok nemet mondani, de az is lehet hogy egyszerűen csak nem tiszteli a határaimat.
Az előző párja meghúzta a határokat, te nem, ennyire egyszerű.
Aki csicskának áll, az ne csodálkozzon rajta, ha úgy is bánnak vele, már bocs.
Tanuld meg azt az egyszerű szót, hogy "NEM"!
Igen.
Legjobb esetben megunja és beadja a válópert. Előbb utóbb megérti hogy én egy önálló személyiség vagyok, majd keres mást akiből merítheti az energiát, ha belőlem már nem tudja.
Mondjuk az exem sem volt egy csoda, hazajött büd{sen koszosan olajos ruhában, úgy kellett szólnom neki hogy ne üljön rá a kanapéra ilyen ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!