Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már energiavámpír partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már energiavámpír partneretek? Mivel fárasztott benneteket?

Figyelt kérdés
Hogyan lett vége?
2023. júl. 26. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Mindennel fárasztott már a végén, folyamatosan panaszkodott, semmi nem volt jó neki, a pozitív dolgokban is talált rosszat, nem pedig fordítva.

Egy darabig tűrtem, de utána, mikor nem volt miből merítenie, még ő szakított.

2023. júl. 26. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Állandó panaszkodás mindenre, szomszédokra, napi feladatokra, egészségi ällapotra, anyagiakra... Még nincs vége.

N

2023. júl. 26. 09:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Volt olyan aki állandóan a figyelmemet követelte tőletek? Naponta többszöri üzenetek, nem történik semmi de akkor is ír. Mi van velem? Most mire gondolok? A munkahelyen is. Kicsit sok.
2023. júl. 26. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem párom, hanem barátnőm volt ilyen (én is nő vagyok).

Azt hitte hogy vele mindig olyan kva sok dolog történik, és mindent csak személyesen lehet elmondani. Szingli volt vagy 4 éve, nekem párkapcsolatom volt, meg én suliba jártam, ő estire de nem nagyon járt be. Nem nagyon volt más barátja csak én. Volt olyan, hogy találkoztunk két hét kihagyás után, én 7 percben elmondtam, mik történtek velem, majd ő két óráig megállás nélkül pofázott, már rá is szóltam, hogy ugorjon a lényegre, de nem, mert ahhoz tudni kell azt, hogy blablabla... majd ilyet szól jaj de kiszáradt a szám. Hát én egy ilyen történetet 10 perc alatt elmondtam volna. Azt rendszeresen csinálta, hogy tali másnapján már írta, hogy annyi minden történt vele, mikor talizunk legközelebb, hogy elmesélhesse. De leírni sosem akarta. Csak személyesen, még a telefon se volt jó. Minden talinkról késett, már eleve negyed órával később mentem, mert tudtam, hogy akkor csak negyed órát kell várnom. Mindig odahívott arra a helyre ahol éppen volt mert ő késik és inkább én ugráljak nehogy egy kicsivel kevesebb idő legyen hallgatni őt. Volt hogy wc re se akart kiengedni hanem menjek akkor amikor indulunk el hogy tudjunk még dumálni. Nem tetszett neki, hogy a párommal töltöm a több időt, jaj már megint vele vagy, mondta. Pedig ő akart volna talizni... volt hogy mondta hogy mondjam le a barátommal a talit hogy ő mesélhessen nekem miután egy órát késett nekem meg utána programom volt. Meg hogy az se baj ha csak keveset talizunk de mindenképp talizzunk. Egy héten többször is odajött a sulimhoz én meg később értem haza és kva éhes is voltam. Persze ha én meséltem azt akkor hallgatta meg amikor éppen kedve volt, vagy érdekes volt a téma neki, de ha nem akkor le se szarta. Meg folyton azt akarta, hogy screenshotoljak le minden beszélgetést amit a neki tetsző sráccal folytatok aki amúgy egy barátom volt. Meg mindig képeket akart csinálni, hát ja ő volt a nagy csinicsajszi én meg a dagadt rútkiskacsa úgyhogy én annyira nem élveztem ezt.

Ezt kb 2 évig viseltem el, megszakítottam vele a kapcsolatot.

2023. júl. 26. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal,hogy utál mindent és mindenkit maga körül,minden sz@r,stb. ...
2023. júl. 26. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy örökké panaszkodott valakire. Nagyon sok emberrel haragban volt: Testvér, szomszédok, volt férj, stb, de persze több exével meg jóban volt.
2023. aug. 16. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5#! 6 vagyok. Lehet, hogy ugyanarról a nőröl van szó?
2023. aug. 16. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom Vinter Éva YouTube csatornáját, talán választ kapsz minden kérdésedre.
2023. aug. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!