Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi manapság ez a sok lelkidefe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi manapság ez a sok lelkidefektes nő?

Figyelt kérdés
Nem akarok mindent a nők nyakába varrni, mielőtt bárki ezzel vádolna. Csak értetlenül állok azelőtt, hogy az egyikkel személyesen ismerkedem spontán, ráadásul ő nyit felém, 18 karikás fotókat küld magáról és olyan szexualitással töltött chateléseket intéz irányomban, hogy csak nézek, de egy tisztességes találkozót sosem tudunk megoldani, az anyjára hivatkozik, arra ken mindent, majd a végén az anyja rám ír, ismeretlenül, hogy nem engedi a lányát velem. A másikat meg itt ismerem meg a GYK-n, itt is a lány kezdeményez, többórás chatelések, telefonon átbeszélgetett komplett éjszakák, egy húron pendülés, azt hiszem, maga a csoda és mégis egy normális fényképet képtelen küldeni magáról, többszöri kérésem ellenére sem, tényleg többtíz órányi kommunikáció után? Csak terel, hárít, mellébeszél, majd ha udvariasan közlöm vele, hogy nem tetszik a hárítása és a terelése, akkor puff kitöröl. Mi lett ezzel a világgal? Mi van a mostani nőkkel? Gerinctelen energiavámpírok vannak csak?

2019. jan. 16. 16:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Az első lányt az anyja nem engedte, a 2. meg valószínűleg csúnya volt vagy annak tartotta magát.
2019. jan. 16. 16:40
 2/27 anonim ***** válasza:
74%
Első jól írta! Vagy pedig csak beszélgető társra vágynak, mikor a találkozót szóba hozod az a reakció hogy eltűnik. Sajnos 30 körüli nők se különbek, ők se tudják mit akarnak. Beleállnak a több órás beszélgetésbe és amikor érzik hogy részedről komolyodna a dolog, hát leépítenek. Többször így jártam mostanában.
2019. jan. 16. 16:45
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

Az első csajnak rossz a nevelése. Ha az anyja ennyire lekorlátozza és egy rohadt randira nem engedi el, akkor a pucér képek küldözgetése csak lázadás. Egy tinit minél jobban lekorlátoznak ilyen hülyeségekben annél inkább elcseszett lesz és annál jobban fog lázadni. Itt leginkább csak a neveléssel van baj. Szerintem az emberek nagy része pont a szülei miatt lelki sérült. Jó pár év kell a szülőtől külön ahhoz, hogy rendbe hozza ezeket a defekteket.

A második esetben meg simán kinézem, hogy igazából egy pasival beszélgettél. Vagy egyszerű unatkozó trollal. Vagy ahogy előttem is írták baromira nincs megelégedve a külsejével ezért nem akart képet küldeni. Ilyen online ismerkedés próbálkozásokra én nem alapoznék.

2019. jan. 16. 16:49
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
Két nőből még ne általánosíts,én se mondom,hogy minden pasi defektes. Leget,hogy a 2. lány bizalmatlan,volt már kellemetlen tapasztalata fényképküldés után.Tudom,törölt,de ha mégis jelentkezne kérj Tőle egy találkozót,ott meglátod.
2019. jan. 16. 16:59
 5/27 anonim ***** válasza:
60%

És azt az embert milyennek tartjátok,aki több órás beszélgetés után ellened fordítja a szavaid?

Érdekes,nekem a kérdező hálálkodott,amikor megosztottam vele olyan titkokat is,amit eddig senkinek sem,mert bíztam benne annyira,hogy ne éljen vissza vele.

Azért nem küldtem neki képet,mert az arcom teljesen be van gyulladva piros,éget, fáj és nagyon sok éve évvel a betegséggel küzdök.

Az a vicces az egészben,hogy soha nem bántottam őt szavakkal ő mégis megtette.

Karma,mi?

2019. jan. 16. 17:29
 6/27 anonim ***** válasza:
18%
Öcsi, én itt 9 hónapig kisebb megszakításokkal beszélgettem egy 30 körüli nővel. Szerelmes vallomások, őrült pezsgés egymás között, megunhatatlan kommunikáció. Mi a vége? Képet sem láttam róla, randi esélytelen volt részéről, ezen is kaptunk össze sokszor és a végén ő koccolt le, hogy hagyjam. Lófhaszt a phicsátokba, nők.
2019. jan. 16. 17:33
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Biztos megérezte, a felszín alatt milyen finom úriember vagy.
2019. jan. 16. 17:47
 8/27 anonim ***** válasza:
30%
Kicsoda?
2019. jan. 16. 17:49
 9/27 CaroLimona ***** válasza:
84%
Ez igaz sokan csak szórakoznak,nem gondolják komolyan,de vannak ilyen férfiak is,csak unatkoznak vagy fake profil,lopott képeket használ.Vagy van valami olyan hibája,hogy nem akar mégsem találkozni,csak telefonálgatni és képeket kicsikarni a nőktől.Netes ismerkedésnek ez a hátránya,sokszor fogalmad sincs kivel csevegsz,ki mit hazudik.
2019. jan. 16. 17:55
 10/27 A kérdező kommentje:
"Azért nem küldtem neki képet,mert az arcom teljesen be van gyulladva piros,éget, fáj és nagyon sok éve évvel a betegséggel küzdök." Talán terelés és mellébeszélés helyett egyszerűbb lett volna ezt világosan lekommunikálni, nem?
2019. jan. 16. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!