Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi manapság ez a sok lelkidefektes nő?
Az első csajnak rossz a nevelése. Ha az anyja ennyire lekorlátozza és egy rohadt randira nem engedi el, akkor a pucér képek küldözgetése csak lázadás. Egy tinit minél jobban lekorlátoznak ilyen hülyeségekben annél inkább elcseszett lesz és annál jobban fog lázadni. Itt leginkább csak a neveléssel van baj. Szerintem az emberek nagy része pont a szülei miatt lelki sérült. Jó pár év kell a szülőtől külön ahhoz, hogy rendbe hozza ezeket a defekteket.
A második esetben meg simán kinézem, hogy igazából egy pasival beszélgettél. Vagy egyszerű unatkozó trollal. Vagy ahogy előttem is írták baromira nincs megelégedve a külsejével ezért nem akart képet küldeni. Ilyen online ismerkedés próbálkozásokra én nem alapoznék.
És azt az embert milyennek tartjátok,aki több órás beszélgetés után ellened fordítja a szavaid?
Érdekes,nekem a kérdező hálálkodott,amikor megosztottam vele olyan titkokat is,amit eddig senkinek sem,mert bíztam benne annyira,hogy ne éljen vissza vele.
Azért nem küldtem neki képet,mert az arcom teljesen be van gyulladva piros,éget, fáj és nagyon sok éve évvel a betegséggel küzdök.
Az a vicces az egészben,hogy soha nem bántottam őt szavakkal ő mégis megtette.
Karma,mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!