Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi manapság ez a sok lelkidefektes nő?
Én is kérdezhetném ezt nőként.
Ugyanez volt velem, órákon át tartó telefonbeszélgetések EGY ÉVIG, de találkozót nem tudtunk lebeszélni soha, kértem, hogy jöjjön el értem, lusta volt. Igen, egy évig... :D
Lezártam vele ezt a semmit, aztán találkoztam kétszer egy sráccal, elvoltunk. De nem tudott írni egy sort sem, mert ő fáradt,telefonon se hívott.
Sajna nem csak a nők között vannak ilyenek..
Egyre több ilyen lesz, mindkét fél egyre lustább, titkolóznak és nem egyenesek...
Ezért vagyok több, mint egy éve egyedül. Egyszerűen már vicc tényleg, ami lett ezzel a világgal.
22/L
-Kérés (fénykép)
-Reakció: Mellébeszélés, terelés
-Szóváteszem
-Reakció: kitörlés
A normális emberi kapcsolataid akadálya nem az arcbőröd, hanem te vagy és az inkorrekt hozzáállásod.
ENNYI
Szerintem itt mi, hozzászólók, már fölöslegesek vagyunk. Kérdező, és kedves érintett másik fél, szerintem beszéljétek még át ezt kicsit higgadtabban, aztán vagy jöjjön egy találkozó, vagy felejtsétek el egymást!
Én azért szurkolok Nektek!
A nőket nem tudom. És lehet piszkálni, mekkora ri... vagyok ennyi tapasztalattal, de az a tényeken nem változtat. Mi van a férfiakkal? Miért van az, hogy 10 majom után pontosan tudom az összes agybajukat és pontosan tudom, mit fognak lépni és ha normálisat nem is találtam, legalább megtanultam ezekez a selejteket kihasználni és felmosni velük a padlót?
—Szarrágóskodnak egy kávén is.
—Azért találkoznak veled csak, hogy b..szás legyen a vége és ha véletlenül nem lesz az, megsértődnek
—Ha nem adod magad könnyen, addig randiznak párhuzamosan másokkal is, aztán ha sikerült megdugni, "hirtelen rájönnek, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra"
—Az egy dolog, ha szexelsz velük, iszonyat igénytelenek az ágyban és gusztustalanok, még arra sem képesek, hogy egyéjszakásnál gumit húzzanak a farkukra és éreztetik veled, hogy mekkora szar vagy, ha rájuk erőlteted, magadat védve
—Egy orgazmust nem voltak képesek kicsikarni belőlem és velem van a probléma? Figyelmetlen önző retkek.
—Ha valami csoda folytán alakulna is a kapcsolat, időhiányra hivatkozvae akarják redukálni barátság extrákkalra vagy szexkapcsolatra, mert abban le lehet szarni a másikat és lehet csak használni.
—Semmi sem szent nekik, sem a keret, sem az érzelmek, sem a korrektség, mert megtartani valakit baxásra jobb, mint megmondani, hogy kösz ez nem működik.
A másik felük meg...
—Féltékeny, agresszív nyomorékok, akik azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ
—Folyamatosan lelki szemetesnek kell lenned és kihúzni őket a depresszióból, közben az mindegy, te mit érzel
—A valamiért kedvesek veled, utána előjön a g..ci a jófiú maszk mögül
—Gyereket csinálnak, majd lelépnek, felnőtt meglett férfiak bmeg nekem csapják a szelet
Undorítóak vagytok ti is. :) De hiszek a zsák a foltját dumában és abban, hogy nyomorék megtalálja a hozzá illő nyomorékot, normális meg a normálisat.
Hölgyek/Urak!
Úgy gondolom, hogy az érzelmi intelligencia, asszertív kommunikáció kor és nemfüggetlen, ahogy sajnos a tűrhő paraszt gyökérség is.
Van ez is, van az is, ffi, nő idős, fiatal, mindegy.
Én annyit tudok a saját dolgaimból felhozni, hogy én mindig korrekt és egyenes vagyok, teljesen őszinte és játszmamentes. Senki bizalmával nem élek vissza.
Az viszont való igaz, hogy a sunnyogást, a terelést, a játszmázást, érzelmi zsarolást és egyéb projekciókat* zérótolerálok.
*Projekció. Kivetítés. A pszichoanalízis terminológiájában arra vonatkozik, hogy saját elfogadhatatlan tudattartalmainkat „átruházzuk” valaki másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!