Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi manapság ez a sok lelkidefektes nő?
Mindenki tudja,mi az,hogy projekció.
És nem tudom mégis miért vagy ilyen?
Elmondtam neked dolgokat,mert úgy éreztem bízhatok benned.
Nem ígértem semmit.
Erre még ez?
De igen,biztos én vagyok a rossz.
Ma 18:23-kor írtam egy kommentet, címszavakban.
Majd akkor tarts engem hibásnak, ha bármelyik pontját, amit rólad említek (hárítás, terelés, majd szó nélkül törlés) valósan cáfolni tudod.
Addig sajnos ugyanaz a véleményem, hogy nem szeretem, ha visszaélnek a bizalmammal, az időmmel és egy korrekt ASSZERTÍV kommunikációt sem várhatok többnapi, sokórás kommunikáció után.
Részemről itt van a dolog lezárva. Gondolkozz el egy kicsit!
Ott kezdődik,hogyan te voltál velem agresszív,meg írtál olyan dolgokat.
Barátkozni akartam és azt is elmondtam,hogy nem ígérek semmit mert...mert.
AZÉRT TÖRÖLTELEK,MERT EGY ÁRTALMATLAN KÉRDÉS UTÁN OLYAN STÍLUSBAN BESZÉLTÉL VELEM,AMIT SENKINEK NEM TŰRÖK EL.
Peace and out.✌️✋🎤
18as válaszolónál a pont!
A jó édes(mást akartam írni) Anyját az összes pasinak. Ezek mind kihasználják,érzelmileg zsarolják, verik, alázzák, elhagyják a barátnőjüket\feleségüket, ami nekik akár életreszóló törést is okozhat, a gyerekük meg sír utánuk, de őket az sem érdekli!!!!Megcsalják őket, a hátuk mögött flörtölnek másokkal, csak mert nekik áll a bré a szebbre, a csinosabbra, lelkük egyikőjüknek sincs. Gyerekre visszatérve semmit sem foglalkoznak velük, minden a nőre hárul!!!!! Ássátok el magatokat ti szerencsétlen pasik, és ne a nőt szidjátok, mi 1000000000 többet érünk nálatok!
Hölgyek Urak!
A kérdés alaptémáját lezártam, ebbéli dolgokat már nem kívánok kommentálni.
De reflektálok a többi beírásra.
Nem hiszem, hogy értelmes párbeszédbe belefér ez a nemek harca dolog. A kérdés kifejtésében is utaltam erre, hogy nem ez a cél.
Rengeteg ismerősöm van, nők és férfiak egyaránt, a legkülönbözőbb korosztályokból. Amilyen sztorikat hallok, teljesen egyértelmű, hogy ahogy már korábban is említettem, az érzelmi intelligencia szintje és az asszertivitásra való képesség nem függ nemtől és kortól, de még társadalmi rétegződéstől sem. Sokkal inkább egy belső méltóságból, öntiszteletből, önbecsülésből és a határok megfelelő meghúzásából következik.
A korrektséghez nem kellenek rendkívüli képességek, nem szükséges különleges műveltség vagy tanultság, egyszerűen csak szándék kell hozzá és a fennebb említett önbecsülés. Ha rendben vagyok magammal, akkor ez kisugárzik, következésképpen a kapcsolataimon is meglátszik. Persze bepróbálkozások, öntörvényű és csak a saját orruk hegyéig látó emberek mindig is előfordulhatnak, de nem véletlen az sem, hogy érintőirányban pattannak le az olyan emberről, akiben van méltóság, önbecsülés, öntisztelet.
Aki nem tiszteli önmagát, az hogy tudna szeretni, tisztelni másokat?
Én pl.kifejezetten nagy eq-val rendelkezem.
Én nem csak hallom más szenvedéseit,hanem érzem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!