Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Inkább egy attraktív, megnyerő, szexi, jó pasihoz mennétek feleségül, akivel valószínűleg néhány év múlva szakítotok, elváltok vagy inkább egy egyszerűbb, hűséges, gondoskodó, kevésbé jó pasihoz?
Figyelt kérdés
Adott esetben házasság nélküli együttélésre is vonatkozik a kérdés.okt. 19. 22:36
11/15 anonim válasza:
Mi a garancia rá hogy a masodik marad? Semmi...
N 32
12/15 anonim válasza:
A nők ebben a kérdésben gyakran hazudnak.
Nem a kommenteket, meg a szavazást kell nézni, hanem a cselekedeteiket!
A kettő gyakran köszönőviszonyban sincs egymással.
13/15 anonim válasza:
Olyannal nem jönnék össze, akihez nem vonzódom. Azért a mai világban nem érdem az, hogy "van pasim", akármilyen buta és ronda. És a jóképű férfi sem egy csapodár szemétláda mind, mert ez abszolút személyiség kérdése... az meg nem érdem, hogy XY azért nem csal meg, mert nincs rá lehetősége. Inkább olyannal jönnék össze, aki vonz, max. akkor nem, ha ismerem a "track record"-ját és elég erősen beszél arról, hogy milyen nőcsábász + én azért szeretem kiismerni a másikat, mielőtt rábólintok, hogy OK, mi már hivatalosan együtt vagyunk.
14/15 anonim válasza:
Ahhoz mentem akit szeretek. Ő nyilván olyan ember akit helyesnek, szexinek, vonzónak tartok, kívül belül ő számomra a férfi, minden tekintetben. Nem szorultam rá, hogy megalkuvásból választanom kelljen a külső vonzalom/a belső értékek megléte között. Ha nem lett volna olyan aki minden szemponból a társam, inkább egyedül lennék. Az tapasztalatom szerint még mindig jobb mint egy ' nincs ló, jó a szamár is' partner.
15/15 anonim válasza:
Le kéne már szokniuk az incel kérdezőknek arról hogy azt folyton azt vinnyogják hogy a szép férfiak szemetek, bezzeg a 165 centis kis köpcös kopasz meg ollllyan jó ember és szerető és hűséges 🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!