Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Inkább egy attraktív, megnyerő, szexi, jó pasihoz mennétek feleségül, akivel valószínűleg néhány év múlva szakítotok, elváltok vagy inkább egy egyszerűbb, hűséges, gondoskodó, kevésbé jó pasihoz?
A hűség nem azt jelenti, hogy valaki olyan ronda, hogy nincs lehetősége félredugni, és olyan csóró, hogy nincs pénze prostira.
Tehát olyanhoz mennék feleségül, aki szàmomra vonzó, szexi, és hűséges, gondoskodó. Ellenkező esetben semmi értelme az egésznek.
Amíg ilyen nincs, addig nekem megfelel házasság nélkül egy rendes, kedves, gondoskodó pasi és egy helyes, szexi, bugyiszaggató vadállat. Nyugodtan pontozz le. 😉
Ha úgy gondolom nem lesz hosszú életű a kapcsolat eleve nem házasodok, de fent sem tartom sokáig. Ha a pasi nem vonzz szexuálisan, cseszhetem, hogy egy életre velem maradna.
Szóval, amennyiben a második pasi tetszik külsőre és nem annyira szobanövény, mint a kérdés súgja, hanem életrevaló, magabiztos, kommunikatív stb. (Tehát jellemre is bejön) akkor nem izgat, mások szerint mennyire attraktív.
Kisarkított kérdés, de nyilvánvaló, hogy egy szexi, jó pasi jellemzően úgy érzi, hogy többet megengedhet magának otthon a párkapcsolatban, adott esetben nők között is jobban válogathat, ha valamivel elégedetlen, nagyobb eséllyel lép félre/tovább egy másik, fiatalabb nővel és a többi nő is jobban nyomul egy ilyen pasira.
Aztán persze attól még, hogy valaki kevésbé vonzó, jobban kell küzdenie a nő megszerzéséért, nem biztos, hogy jól is bánik vele, gondoskodó, hűséges lesz a kapcsolatban.
Tehát: mindkét pasi szerint egy darab xar vagyok, csak az első fog kapni jobbat, a második meg nem.
Szerintem a szingliség teljesen rendben van.
8, még vadásznia se kell. Fogja magát, aztán elmegy egy prostihoz túlóra felkiálltással.
Arról nem is beszélve mennyire megalázó, ha nincs jobb alapon van velem egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!