Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek szokott más nőknek bókolni a jelenlétetek közben? Mi miatt csinálják ezt?
Nekem kifejezetten rosszul esik, főleg amikor látom, hogy a nőnek ez tetszik, és egy kis flörtölős pillantás is megy mellé.
Nekem ez megalázó helyzet, mert ha semleges lenne, akkor ellenne intézve egy semleges köszönömmel, de nem erről az esetről van szó.
Főleg úgy, hogy nekem ritkán mond bókot a férjem.
Felnőtt ember és nem buta, úgy gondolom ő ugyan úgy tisztában van ezekkel a gesztusokkal, és a viszont válasz reakciókkal.
Számomra ez teljesen taszítóvá teszi a férjem. Jeleztem az észre vételemet, hátha megtudjuk beszélni, de inkább csak a hárítás, az nem úgy van és a végén már azt érzem, hogy ez teljesen normális, és milyen hülye vagyok, hogy észre veszem.
De közben elég egyértelmű helyzetek ezek.
Milyen hiszti kriszti ez a kérdező!
Biztos nem kapott dákót egy jó ideje.
Nem vagyok vak, látom, ha valaki csinos, vonzó számomra, de nem fogom szóvá tenni a feleségem előtt, vagy utána arról áradozni, hogy milyen szép a szóban forgó hölgy. Tiszteletlenség.
Ha bókolok egy másik nőnek, azt udvariasságból teszem.
Mondjuk én nem szeretem a bonyodalmakat, kerülöm is ahogy tudom, így általában hamar semlegesítem az ilyen flörtölős szitukat, vagy ha rám hajt egy másik nő.
Kedves Feleségem,
Örülök, hogy feltetted-e remek kérdést.
A szituáció:
- férfi: jó a cipőd.
- nő: ugye, rózsaszín.
- férfi: az, rózsaszín.
Így, még nem flörtöltem senkivel, de ma is tanultam valamit. Köszönöm.
( a volt feleségemről van szó, akivel kb 16 évig voltunk együtt. Elég csúnyán váltunk el és úgy hozta az élet, hogy egyszerre kellett jelen lenni a bankban...szerencsétlen helyzet, tudom. )
Mondjunk az ügyintéző felkészülhetett volna 3 székkel, de csak kettő volt és ott álltunk, hogy most mi legyen. Végül az ügyintéző hozott egy széket, de ez is az én hibám volt, hogy miért nem hoztam neki. Végül nagy nehezen leültünk egy asztalhoz és kicsit kínosan éreztem magam, így ez jött ki belőlem, hogy jó a cipőd...mindegy, kár volt.
És itthon megkapom, hogy fontosabb megdicsérni a cipőjét, mint hozni neki egy széket. Hát így kb.
25, akkor remélem, a többit is elolvastad.
Hol volt a figyelmed, ami megnyugtatott ebben a számodra kellemetlen helyzetben?
Mi volt a reakció?
Hol volt a figyelmem ? Megnyugtatott ?
Kérlek, mond el helyettem mit éltem át.
Szerintem sok múlik a testbeszéden is ilyenkor, én meg tudom állapítani, hogy a férjem csak udvarias, jó fej akar lenni és azért bókol előttem valakivel, vagy bizalmaskodik, szemezik, flörtölni próbál, az nagyfokú pofátlanság lenne a részéről.
Abban semmi nincs ha a szomszéd Rozi néninek megdícséri az új frizuráját vagy akár én is megdícsérem egy ismerős új ingét, volt már ilyenre is példa, a férjem öccse egy szép almazöld ingét megdícsértem, de eszembe sem jutott, hogy mást gondoljon bele, szerencsére senki sem tette, elmondta nekünk, hogy hol vette. Ennyi. De ha benned ez rossz érzést kelt annak biztos van oka, hogy valószínű átlép egy bizonyos határt, ami már nem fér bele, és félre értető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!