Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek szokott más nőknek bókolni a jelenlétetek közben? Mi miatt csinálják ezt?
Nekem kifejezetten rosszul esik, főleg amikor látom, hogy a nőnek ez tetszik, és egy kis flörtölős pillantás is megy mellé.
Nekem ez megalázó helyzet, mert ha semleges lenne, akkor ellenne intézve egy semleges köszönömmel, de nem erről az esetről van szó.
Főleg úgy, hogy nekem ritkán mond bókot a férjem.
Felnőtt ember és nem buta, úgy gondolom ő ugyan úgy tisztában van ezekkel a gesztusokkal, és a viszont válasz reakciókkal.
Számomra ez teljesen taszítóvá teszi a férjem. Jeleztem az észre vételemet, hátha megtudjuk beszélni, de inkább csak a hárítás, az nem úgy van és a végén már azt érzem, hogy ez teljesen normális, és milyen hülye vagyok, hogy észre veszem.
De közben elég egyértelmű helyzetek ezek.
Alapvetően érthető, és jogos a problémád. Egy kapcsolatnak nem így kellene működnie. Viszont puszta kíváncsiságból!
Te milyen gyakran bókolsz/dicséred a férjednek?
Férfiként írhatok?
ÉN, puszta UDVARIASSÁGBÓL és igen, előnyökért is, szoktam úgy viselkedni, hogy szerintem az semmi, de volt nő aki szóvá tette.
Mikre gondolok?
- Étterem. Ha nem vagyok biztos a rendelésben, vagy mindegy mit, csak sok legyen, akkor simán mondom a pincérnőnek, hogy "Megbízom az ízlésében, kérem, lepjen meg!"
- Néven szólítás. Ha a személyzet tagjának kint a névtábla, a nevén nevezem. Pl.: "Köszönöm Anna!"
- De küldtem már a fiam tanárnőjének, egy szívességért cserébe, egy adag Hagoromo krétát, futárral. Ez is zavarta.
Nem.
De apám ilyen, mindegy volt neki, akár úgy is csinálta ha anyával mindketten ott voltunk, legszívesebben leokádtam volna!
Szerencsére olyan példát mutatott, hogy jól ki tudtam szűrni az ilyen férgeket és csak normálisakhoz volt közöm.
(ja és már felnőtt koromban derült ki, hogy nem szimplán flörtölgetett, de fűvel-fával csalta anyát...)
Ha nem változtat otthagynám a helyedben
Exem csinálta, hogy előttem is másokra csorgatta a nyálát és hallottam egyszer amikor a haverral taglalta, hogy valamilyen csajt hogyan pakolna meg. Persze letagadta amikor szembesítettem. Szakítottam vele természetesen.
Egyébként kiderült, hogy megcsalt sokszor később.
Válj el ha van egy kis eszed.
9.
"...és hallottam egyszer amikor a haverral taglalta, hogy valamilyen csajt hogyan pakolna meg. Persze letagadta amikor szembesítettem."
100-ból, 100 hetero, egészséges pasi csinálja ezt! Akár melós, akár 3 diplomás. Akár tini, akár nagypapi. Üdv a valóságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!