Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek szokott más nőknek bókolni a jelenlétetek közben? Mi miatt csinálják ezt?
Nekem kifejezetten rosszul esik, főleg amikor látom, hogy a nőnek ez tetszik, és egy kis flörtölős pillantás is megy mellé.
Nekem ez megalázó helyzet, mert ha semleges lenne, akkor ellenne intézve egy semleges köszönömmel, de nem erről az esetről van szó.
Főleg úgy, hogy nekem ritkán mond bókot a férjem.
Felnőtt ember és nem buta, úgy gondolom ő ugyan úgy tisztában van ezekkel a gesztusokkal, és a viszont válasz reakciókkal.
Számomra ez teljesen taszítóvá teszi a férjem. Jeleztem az észre vételemet, hátha megtudjuk beszélni, de inkább csak a hárítás, az nem úgy van és a végén már azt érzem, hogy ez teljesen normális, és milyen hülye vagyok, hogy észre veszem.
De közben elég egyértelmű helyzetek ezek.
"100-ból, 100 hetero, egészséges pasi csinálja ezt! Akár melós, akár 3 diplomás. Akár tini, akár nagypapi. Üdv a valóságban!"
Nem, ezt a szar pasik mondogatják maguknak. A rossz tulajdonságaikat az értéktelen férfiak mindig kiterjesztik a normális férfiakra is.
Szoktam kapni bókot a férjemtől, de így a külsőmre ritkán. Így lehet ezért is esik rosszul, hogy mondjuk ez azért lehet-e mert, amúgy nincs mit bókolnia.
Tudom ez sajat önbizalomhiányból is lehet, de nekem jól esne, és kevésbé fusztrálna, ha meglenne, hogy kapok bókot.
Nem azzal van a baj, hogy meglátja a szépet, ez jó, de úgy gondolom vannak helyzetek vagy olyan emberek, akik másképpen értelmeznek egy semlegesen szánt pozitív megjegyzést. És a vissza jelzés, amit kap az semmiképpen sem semleges.
Én így olyan embernek nem is szoktam ilyet mondani, akin látom, hogy itt félreértés lehet a dologból.
Az utóbbi időben valóban féltékenyebb is vagyok, de azért látok és vannak egyértelmű gesztusok.
Előzménye is van annak, hogy gyanakvóbbá váltam, pl, bennem fel sem merül, hogy ne viseljem a gyűrűt, és emiatt is volt vita, hogy nekem erre igényem van, hogy hordja, mert már apa is, meg egyébként is bennem nem merül fel l, hogy ne viseljem, ha megtehetem, mivel őszintén szeretem.
Szeretném, ha megtudnánk beszélni mindent, ami felmerül, de ilyen helyzetekben, úgy jövök ki, hogy erőszakos vagyok. Emiatt, hogy nem tudunk megbeszélni fontos dolgokat, bizonytalanná váltam, és frusztráltabb is. Annyira szeretném, hogy tudjunk megbeszélni mindent, ami az életünkkel kapcsolatos, de néha, olyan mintha kirekesztene, elutasítja a gondolkodásom, meglátásaim.
Nem tudom mit csináljak.
Egyébként szoktam bókolni sőt, tudatom vele minden formában, hogy szeretem és nekem ő a férfi, és biztatom, hogy jó Apa is lesz stb.
16. Tudatja velük, hogy tetszik neki. Ismerem, annyira az embereket, hogy látom a tekintetet, a mosolyt, stb.
Tehát, a konkrét helyzet az volt, hogy tett egy dicséretet, és a viszont válasz már simán flörtölés volt. Nekem persze kellemetlen is lett a helyzet, és az a kérdés jött, hogy most erre mi szükség volt?
Ismeri az illetőt, tehát valószínűleg tudja mit mond, annak milyen következménye van. Ebben a helyzetben, fordítva én biztos nem teszek ilyen megjegyzést, már a rávaló tekintettel sem.
"13. Hogyne."
Hát pedig nem ismersz minden férfit, és a te tulajdonságaid a személyiséged része, nem a nemedé. Úgyhogy azt mondja el, hogy te undi vagy. Ennyit tudni rólad. És hogy kicsit gyáva is, mert nem mered felvállalni, hanem minden más férfit megvádolsz a saját hibáiddal. Mert akkor így nem kell változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!