Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban élő 40+os kisgyere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élő 40+os kisgyerekes nőknek mennyire van kedve a szexhez?

Figyelt kérdés
Nálunk van egy kis gyerek meg egy kamasz, ha ez számít. 15 éve vagyunk együtt és jó ha havi 1 szex van. Azt mondja, hogy akár évekig is el lenne nélküle. Másnál is így van? Ja és most nem az érdekel aki napi 5x csinálja.
jún. 15. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem lennének a kölykök a férj meg a háztartas és munka a nyakában, mint teher, nyilván rengeteg kedve lenne.
jún. 15. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Azért 15 év alatt rá lehet unni a szexre ha mindig “ugyanaz”van.
jún. 15. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
A férjek nem értenek a feleségükhöz.
jún. 15. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Olyan partnert válassz akivel sok év után is megkívánjátok EGYMÁST! A sok semmirekellő eljátssza a nagyfiút meg a nagylányt mert talált valakit akivel azt hiszi hogy minden oké közben meg egyik vagy mindkét hülye fél egy agyatlan hulladék! Nem kell az első vagy második partnerhez hozzámenni/elvenni! Ki kéne választani a legjobbat! De a sok nyomoronc jó ha egy-két párkapcsolatot összehoz az életében, pedig a sokadik tucatból jön az igazi!
jún. 15. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kedvem többször lenne, mint amennyiszer a körülmények megengedik.

Mindig van valami, ami miatt nem történik meg. Pl betegség, amit a gyerekektől mi is elkapunk, utazás + férjem legtöbbször későn jön haza, addig mindent egyedül csinálok, így mire hazaér két mondat után elalszom, kimerült vagyok. Még egy nehezítő tényező, hogy a kamasz már nem korán alszik el, mint a kisebbik, hanem fent van és jön hozzánk, hogy beszélgessünk. Ami amúgy tök jó és örülök is neki, hogy még kíváncsi ránk...

Megmondom őszintén, néha megoldom magamnak, mert már nincs kedvem mindig arra várni, hogy minden körülmény meglegyen.

40N

jún. 15. 22:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt egy pár barátnőm a feleségem előtt, tehát nem az elsőbe ugrottam bele. Arról nem beszélve, hogy az első gyerek megszületéséig nem is volt semmi gond a szexel. Napi szinten volt.
jún. 15. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5 vagyok. Amúgy az én férjem is abban a hitben van, hogy nem akarok szexelni, meg frigid vagyok meg már sokmindent hallottam. Pedig nekem a kedvem megvan, de amikor egy csomó dolog lóg a nyakamon, akkor nem fogok nekiállni ráérősen élvezkedni, mert vannak fontosabb dolgok. Nem a saját élvezeteimet helyezem előtérbe. Ennyi. Különben szerintem még sosem volt ilyen libidóm, mint amióta 40 lettem.
jún. 15. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Altatás után nem mindig , de általában adok feleségemnek egy pár perces frissítő masszazst, mert tudom hogy attól ellazul és kívánja a szexet . Így esténként megoldjuk q szeretkezést. Máskülönben érdemes arra is figyelni ,hogy legyen mindig valami új inger ,hogy ne legyen monoton.
jún. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!